Genel kurulda Harun bey, çaktırmadan yapmaya çalışıcak inşaat yasağında demişti. Linkedinde bir inşaat mühendisi bazı fotoğraflar paylaşmış içeriden, az da olsa birşeyler yapmaya çalışıyorlar gibi.
Genel kurulda Harun bey, çaktırmadan yapmaya çalışıcak inşaat yasağında demişti. Linkedinde bir inşaat mühendisi bazı fotoğraflar paylaşmış içeriden, az da olsa birşeyler yapmaya çalışıyorlar gibi.
Adi yabani domuzlar
aşırı ucuz kaldı
Cumartesi tatili başladı, işler askıda, beklemeyin kapatın ekranı.
Hafta sonu İstanbul'da olan biri emlakciya sorsun büyükçekmece Alkent 2000 e yakın, tarlaların M2 ortalama kaça gidiyor. 600 bin M2 ile çarpın. TSKB GYO değerlendirme, emlakciya telefon etmiş geçen sene, 500 TL eder en az demişler. Onlarda öyle yazmış rapora. Raporda var.
Son düzenleme : ferden; 29-07-2023 saat: 01:14.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Eyüp fabrika binasının ordaki eski Uzel fabrikası arsasındaki proje
https://ramscityhalic.com/?fbclid=Iw...Mm8zUkDdu8vfwQ
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Buralar sakinlesmis eski ekipten arkadaşlarda geliyor. Elde ettiğim bilgileri ara ara gelir paylaşırım. Millet yolcu biz hanciyiz burada. Yatırımcı ilişkileri boş bıraktım uzun süre. O tarafa bakayım.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Herşeyi geçtim, Bodrum'da deniz kenarı 42 dönüm 400 milyona alınan gayrimenkulün piyasa değeri bugün kim bilir kaç katıdır? Gündoğan'da satılık arsalara, otellere, dükkanlara bakıyorum işin içinden çıkamıyorum. Böyle bir rakam yok.
Alınan devlet teşviği, 2 yıl ödemesiz uygun kredi ile otel bugün bedavaya geldi.
Yer İmleri