Sayfa 585/610 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Teşekkür ederim Ada parsel ve imar durum emsal bilgileri ile bu uydu görüntülerini TKGM ve ilçe belediye imar durum belgeleri 1/1000 ve 1/5000 imar planları açısından çakıştırıp hafta için Faaaliyet raporu yayınlanırsa karşılaştırmalı bir Analiz yapmak gerek O bölgede yaşayanlar İmar durum belgelerine İlgili belediyeden de ulaşabilir.

Hasan bey ve özge hanıı ısrarla 6 gündür arayan arkadaşlar olumlu haberlere ulaşmışlar . Akşam saati bu konuda ile ilgili bir paylaşım yapalım kolay gelsin iyi günler .

2. Didim ALTINKUM KUMSALI benim de vaktiyle görüştüğüm Tümaş proje ve müşavirlik tarafından belgelendirilmiş bir 1/5000 nazım imar planları ile 1/1000 uygulama imar planları var örnektir .

Mahalle ada parsel bilgileri ile planları belediyesinden istemekte fayda var . Faaliyet raporlarında plan tadilat ve varsa mahkeme kararları mevcut olabilir.

Fotolarda yükleme hatası oldu yer değerli galiba sıkıştırma yapılam

3. Bölgede Tümaş ve haritacı firmalardan rapordan elde olan İstihbarat net

Emsaller 0.20 ile 0.50 arasında 4-5,5 metre sınır ile planlara işleniyor .

164 dönüme makilik sahile tamamen % 100 hakim Didim ilçesi altınkum mahallesi 2567 ada 2 parsede bulunan Alanda 49 senelik üst kullanım hakkı hazineden alınmış ilçe belediye oldukça gecikmeli plan hazırlığına girişti son durumunu bilmiyorum ama

0.30-0.50 emsal durumunda bile 82.000 m2 bulacak emsal ortaya çıkıyor.
    30 m2 oda 30 m2 tesis ve ortak alan hesabıyla 1400 oda ve 3000 yatak kapasitesi bile bence akla uygun geliyor .

Min maksimum yatak kapasitesinin 1200-4000 arasında olması neredeyse şart olan bir proje Ky için OTEL AÇMAK ÖNEMLİ otelcikler minik minik oteller açmak toplamda 2500 yatak sayısına ulaşmak doğru hedefler değildir.

4-5 otel 3000 yatak sayısı bana gerçekçi hedef görünmüyor bunun yerine Al sat işi devam ettirilmeli neticede 1200 yataklı eladan 400 milyon tl kar etmek yerine 12-13 daire satarak aynı karı elde etmek mümkün

Hesap ortada küçük yatak kapasiteli Oteller Özal Gyo büyümesinde ve temettü verimind itici güç olamaz OTELLERİN kesinlikle büyük yatak kapasiteli ve mümkünse işleten firmanın da Özak gyo bünyesinde kar üreten bir yapıda devamlılığı şart görünüyor.
    Belediye emsali düşük tutar mı ?
    Bu işler siyasi işlerdir Bir GYO firması rant ekonomisinin itici motoru değildir halka karını paylaşır diyerek hızla 0.50 emsal verir mi ?

Tüm bu konular cevabım şudur . 0.50 altı emsal haksızlıktır . 0.30 kime neye faydası olacağı sorgulanır aydın ilinde Uygulasınlar O 0.30 hiç değilse insanlar nefes alır medeni bir şehirde yaşama imkanına kavuşur istanbulda izmirde beton hapishanelerde 1.5-2.5-3.5 ve kaçak 5-6 emsal uygulanmış sonuç Hüsran

Özak gyo yatırımcıları olarak 0.50 emsale sahip çıkalım ilgili mercilere konuyu ivedilikle her yatırımcı arkadaş yazmalıdır . Bu şirket öz malımız Yatırım ORTAKLIĞIDIR bir tür dayanışma ve birlik beraberlik şirketidir ,ailesidir ky nin özetle uzun vadeli dayanağımız halkımızın şirketidir , bir an önce yatırıma başlanmalı vakit kaybedilmemelidir .

Türkiyede 2500-5000 yatak kapasiteli dev oteller mevcuttur alanları yüz ölçümleri de 150-200 dönümdür örnek vermek gerekirse

Von otel golden side antalya
    Kuşadası Aqua fantasy
    Manavgat silence beach ..vb örneklerdir .
    Son düzenleme : Deniz Ali; 07-07-2024 saat: 12:49.

Arkadaşlar 0.30 emsal sözü nereden çıktı anlamıyorum.
    1.bu arsa hazineye ait olup Turizm tesis alanı ve günü birlik tesis alanı olarak geçmektedir,üst hakkı özak gy.aittir.
    2.emsal 0.50 olup değerleme raporunda yazıyor zaten,
    3.bu parsel eskisi 2567/1 parsel
    Yenisi 2 parsel olarak geçmektedir
    Yt.tv.olmayip bilgi amaçlıdır
    Sagliklar

5. 0.50 emsalde ciddi seviyede oda yatak sayısına ulaşılıyor 164 dönümde 800 yatak -1000 yatak bambaşka bir ultra lüks konpest değilse bana az geldi muadil otellerde saha araştırması yapmaya karar verdim türkiye içi ve dışında ..

6.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    0.50 emsalde ciddi seviyede oda yatak sayısına ulaşılıyor 164 dönümde 800 yatak -1000 yatak bambaşka bir ultra lüks konpest değilse bana az geldi muadil otellerde saha araştırması yapmaya karar verdim türkiye içi ve dışında ..
    Arsanın yanındaki yeni açılan barut otelde 147 dönüm araada 547 oda 14 villa varmış.

130 milyon deprem konutlarına bağış kararı almışlar.

kara delik iktidarında bu para doğru yere gitmez hiç inancım yok.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. bu şirket otelcilikten neden zarar ediyor?

Sayfa 585/610 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •