Sayfa 586/964 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Yani sayin hocam... Kendiniz mmcasta hem de sisirilmis fiyattan yatirim yaparken hem de mmcas yakin izleme pazarindayken...

Orada ve burada kervani kotulemeniz cok manidar...

Mmcas sayfasinda surekli kervan hakkinda kotu yorumlar yapmissiniz hatta kot disindan bahsetmissiniz...

Ama ky olarak kot disi olacak dahi olsak ky organizasyonu olarak %5 ile fesih davasi acarak hukuki mucadele surdurme imkanimiz var.

Peki sizin mmcas ile ilgili yani faaliyeti olup olmadigi bile belirsiz bana gore fiyati sisirilmis bir hissede fesih davasi bile acsaniz alacaginiz sirketin mal varligi var mi???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yani sayin hocam... Kendiniz mmcasta hem de sisirilmis fiyattan yatirim yaparken hem de mmcas yakin izleme pazarindayken...

Orada ve burada kervani kotulemeniz cok manidar...

Mmcas sayfasinda surekli kervan hakkinda kotu yorumlar yapmissiniz hatta kot disindan bahsetmissiniz...

Ama ky olarak kot disi olacak dahi olsak ky organizasyonu olarak %5 ile fesih davasi acarak hukuki mucadele surdurme imkanimiz var.

Peki sizin mmcas ile ilgili yani faaliyeti olup olmadigi bile belirsiz bana gore fiyati sisirilmis bir hissede fesih davasi bile acsaniz alacaginiz sirketin mal varligi var mi???

Benim mmcas maliyetimin 3 katı fiyatta şükür. Mmcas'ın yip'te olmasının nedeni kervanın üçkağıtçı patronları, bunu spk'nın gönderdiğim mesaja verdiği yanıttan anlıyorum. Kim ne alır almaz beni bağlamaz. Burada uçacak kaçacak diye hisse pazarlayan bit yavrularına lafım. Üstüne alınma. Mmcas yip'te iken yeni patronu ile %33 sermaye arttırımı ve 2 iştirak gerçekleştirdi 3.süde yolda. Kervanın içi doluda ne oluyor, kottan çıkması bu yılki bilançolarını da denetçilerin konteolünden geçmesine bağlı. Firma büyük zengin varlıklı ama her yıl zarar. Her tavuk kendi bacağından asılır. Dediğim gibi lafım............

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Eyvallah hocam Allah daha cok versin. Dedigim gibi yip'e yatirim yapmayin deyip kendinizin yapmasi cok enteresan...

Diger goruslerinizi de zaman gosterecek...

Bu arada sizin patron malinin hepsini satti... Yatirim dediginiz de bizim yk da eski ky nin sirketini aldi. Yapmayin hocam..

Neyse kardaysaniz sorun yok

4. Bize girmiş şemsiye yenilere girmesin. Mmcas.ta hatırı sayılır bir kardayız şükür ama yarın kottan atılsa elde var sıfır, satmaya kalksam şu anki hacimle bir hafta işlem yapmam lazım.

Son düzenleme : Ljubavac; 04-03-2018 saat: 19:45. Sebep: Hatalı yazım

5.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Benim mmcas maliyetimin 3 katı fiyatta şükür. Mmcas'ın yip'te olmasının nedeni kervanın üçkağıtçı patronları, bunu spk'nın gönderdiğim mesaja verdiği yanıttan anlıyorum. Kim ne alır almaz beni bağlamaz. Burada uçacak kaçacak diye hisse pazarlayan bit yavrularına lafım. Üstüne alınma. Mmcas yip'te iken yeni patronu ile %33 sermaye arttırımı ve 2 iştirak gerçekleştirdi 3.süde yolda. Kervanın içi doluda ne oluyor, kottan çıkması bu yılki bilançolarını da denetçilerin konteolünden geçmesine bağlı. Firma büyük zengin varlıklı ama her yıl zarar. Her tavuk kendi bacağından asılır. Dediğim gibi lafım............

Bu arada siz de mmcas sayfasinda yok 2 leri gececek yok depo alinacak diyerek yani ucacak kacacak diyenlerdensiniz... Sonra size de burada sizin soylediklerinizi soylemesinler hocam aman dikkat...

3 kat siz bile kardayken...2 ler den bahsetmek ya da yok depo alinacak gibi sozlerle sizde burada elestirdiginizi mmcasta yapmiyor musunuz???

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bu arada siz de mmcas sayfasinda yok 2 leri gececek yok depo alinacak diyerek yani ucacak kacacak diyenlerdensiniz... Sonra size de burada sizin soylediklerinizi soylemesinler hocam aman dikkat...

3 kat siz bile kardayken...2 ler den bahsetmek ya da yok depo alinacak gibi sozlerle sizde burada elestirdiginizi mmcasta yapmiyor musunuz???

KAPa açıklanan haberi yazıyorum ben, üstüne oturduğum yerden değil. Açıp kap.a bak istersen.

7.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Bize girmiş şemsiye yenilere girmesin. Mm Astar kardayız şükür ama yarın kottan atılsa elde var sıfır,

Hocam derdinize bakin.. 3 kat kardayim diyorsunuz... Daha ne alacaksiniz madem bu kadar mmcasin kot disindan korkuyorsunuz... Geregini yaparsiniz...

Keske hepimizin derdi sizin ki gibi olsa....

8.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    KAPa açıklanan haberi yazıyorum ben, üstüne oturduğum yerden değil. Açıp kap.a bak istersen.

Bak hocam buradaki herkes kap a yapilan haberleri yorumluyor... Degerlemeden tut, laranin 400 milyon degerine kadar, borclari yapilandirmadan tut, gm satimina kadar ))

Sayfa 586/964 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •