Sayfa 586/948 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    banvitteyken %16 lık çıkış tepkisinden faydalanamamıştım...durdoya geçmişken bu seferlik de aynı şey olmasın diye trade yapmaya karar verdim ama onda da yanlış bir trade yaptım...hisse %16 lık bir çıkışı görmesine rağmen ben bu çıkışın ancak %8 inden faydalanabildim...

durdoda işlem hacmi çok yükseldi ve orda tam da ağırlıklı ortalamasının biraz üstünden bir kapanış oldu (4,57 ve 4,60) orda işlem hacminin çok yükselmesini olumsuz görüyorum ama ağırlıklı ortalamasının üzerinden bir kapanış yapmasını da olumlu görüyorum...bildim bileli çok aşırı işlem hacmi yükselişlerini sevmiyorum ve o tür durumları satış eşiği olarak görüyorum...artık orda ne olur bilemem...silverline ise bu gün bana göre güzel direndi ve ilk etapta olumlu işaretler üretti...

bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak ???
    Dün durdo hakkında böyle bir yorumda bulunmuştum...o hisse biraz önce 4,32 yi görecek kadar düştü...yüksek işlem hacimlerini sevmediğimi söylemiştim...genelikle o durumdaki hisseler işlem hacmini düşürünceye kadar düzeltme isteğine girerler...durdoda son günlerde iştah yüksek idi bundan sonra nasıl davranır izleyip göreyim...

tecrübelerimi sınamak adına bu gözlemler iyi oluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Abi adam bal arısı mübarek, şair gibi de konuşuyor, zaten kızlar bu tür özelliklere önem veriyor. Kitapçı abi düello ya gerek kalmadı, baksana adam kafaya koymuş, işi koparacak. Wishwind abi gözüm görmesin seni, yeşil göz varken ulen seni tercih ettik be...yuh yani...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. 2 gün önceki durum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Bence zirveden önceki gece ziyaretçi akınına uğraması oyundu , sahte hesaplarla ziyaretçi akını varmış gibi yapıp ilgi çekip gömdüler , maalesef bizler uyanamadık, uvd'de problem yok fırsat değerlendirilemedi o kadar....ytd
    Olabilir abi, o akşam burada canlı olarak yaşadım, bir dakika içinde 60 kişi birden online oldu, zaten biz 15 kişi aktif haldeydik, toplamda aniden 75 kişi olduk. Bu olanların hepsi saniyeler içinde oldu. 60 kullanıcı aynı anda foruma katıldı. Yaklaşık 5-10 dakika içinde forumda kaldılar ve ardından hemen ayrıldılar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Adam tam playboy , ben nikahsız birlikteliğe karşıyım , benim karşı olmam neki allah(cc) de izin vermemiş , poligami'nin bir tek yolu var çok para +nikah , eskisi gibi üç hurmayla bir oda olmuyor bu işler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Şöyle de olabilir, bir kullanıcı ardı ardına kendi başına ziyaretçi olarak tıklar ve bilgisayarının görev çubuğuna indirir, böyle bir şey olabilir. Kendim bir deneyim, ziyaretçi sayısını ben göremem siz görürsünüz artacak mı. Şimdi deniyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    olabilir abi, o akşam burada canlı olarak yaşadım, bir dakika içinde 60 kişi birden online oldu, zaten biz 15 kişi aktif haldeydik, toplamda aniden 75 kişi olduk. Bu olanların hepsi saniyeler içinde oldu. 60 kullanıcı aynı anda foruma katıldı. Yaklaşık 5-10 dakika içinde forumda kaldılar ve ardından hemen ayrıldılar.
    E bizlerin görmesini bekleyip gittiler işte, 60 kişi birden hadi şimdi de çıkıyoruz demedilerya 3-5 gönderi okusalardı çıkmaları yavaş yavaş azalır, zamana yayılırdı , gitmelerine ben de şahidim , hatta birisi 13 kişi felan var nerede kalabalık diye itiraz etmişti

Sayfa 586/948 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •