Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim en son seni savunmuştum... Pişman ettin beni... Şuan da sen algı yapan tarafa geçtin... Az kıs sesini... Derdini anlat sonra da bırak başkaları da yazsın... Günde 10000 mesaj atıp ölümüne fikrini dayatma insanlara... Az makul ol... Öpüldün...
    doğru söylüyorsunuz da ..!!hani grafik atamıyorum ya ondan yazdım..DİP NOT BEN BU ANALİZİ YAPARKEN ANALİZ SİSTEMİ NE DİYORSA O..!!!YANİ BENİM FİKRİM DEĞİL SİSTEMİN TERCÜME EDİYORUM BİLGİNİZE..!!sistem bunu dediği için yazdım..!!yoksa ciddi anlamda diyorum düşer çıkar gün içinde bir şey olur tabi bilemeyiz..!!

2. düşmeyen borsa yapmışlar yine...
    bu nedir yahu...

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsunuz da ..!!hani grafik atamıyorum ya ondan yazdım..DİP NOT BEN BU ANALİZİ YAPARKEN ANALİZ SİSTEMİ NE DİYORSA O..!!!YANİ BENİM FİKRİM DEĞİL SİSTEMİN TERCÜME EDİYORUM BİLGİNİZE..!!sistem bunu dediği için yazdım..!!yoksa ciddi anlamda diyorum düşer çıkar gün içinde bir şey olur tabi bilemeyiz..!!
    Atın efendim grafiği, burası borsa ve viop forumu. Grafik atmayacağızda ne atacağız?

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Bastıkça alyor kaşar....
    148400 150 arası maliyet yapılabilir....buralarda gitgeli değerlendirmek lazım bir tur atabildim....sonra 148400 ü parçalayıp gereğini ayu pençesi ile yapacak....

neyse herkese bol şans ben kaçar...
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

5. bu haftasonu yasakları bıttı mı yılbasıyla bırlıkte, bu haftasonu cıkabılıyor muyuz yoksa aynen devam mı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bu haftasonu yasakları bıttı mı yılbasıyla bırlıkte, bu haftasonu cıkabılıyor muyuz yoksa aynen devam mı...
    13 OCAK da AKP kongreleri mi ne bişiler başlayacakmış diye okudum..
    Daha evvelde paylaştım idi..
    15 ocak gibi kapalı mekanları açacaklar 31 ocağa kadar takipli olacak ama..

7. bugünkü tavan kağıdımız tekfen olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    13 OCAK da AKP kongreleri ne başlayacakmış diye bişiler okudum..
    Daha evvelde paylaştım idi..
    15 ocak gibi kapalı mekanları açacaklar 31 ocağa kadar takipli olacak ama..
    yanı bu haftasonu da cıkamıyoruz o zaman buna gore?
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •