Aynen zamanlamam çok iyi oldu yine

Bu sinyali fırsat bilip satsaymışsınız şimdi %20 daha fazla hisseniz olabilirmiş
Neyse bu sefer kaybetmek yok. Elde para azken ve eldeki paraya ihtiyaç varken VİOP'la veya krediyle kısa vadeli beklentiyle iş yapmaya çalışıyordum, şimdiki gibi bir oynaklık olunca da dayanmak mümkün olamayabiliyor ve mecbur zararına kapanabiliyordu. Yoksa geriye dönüp baktığımda o zararların çoğunda birkaç ay beklesem kara geçecekmiş dedim hep. Bu sefer fondan biraz para çektiğim için ihtiyaç fazlası miktarla hisse aldım, kredi kaldıraç yok, düşünce zararına satmamı gerektirecek bir durum yok.
Ben seçime kadar illa ki yeni zirveler olur beklentisindeyim. Seçim olmasa bu kadar rahat bekleyemezdim ama faizler düşükken kur sabitken seçim de yaklaşıyorken bir noktada borsa yine yükselir ve yeni zirveler yine gelir diye umuyorum. Seçime kadar yeni zirve gelmezse de nasibimizde yokmuş deriz ne yapalım. Şirkette işler iyi gittiği sürece gelecekte herhangi bir zamanda faizin üzerinde bir getiri oluşması gerekir inancıyla bekleyeceğim.
Yer İmleri