-
Denizli'deki bir lisede görevli kadın öğretmen (46) ile erkek öğrencisi (17) arasındaki duygusal ilişki, eşinin açtığı boşanma davasıyla ortaya çıktı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada öğrenci ilişkiyi doğrularken, kadın öğretmen ise iddiaları reddetti.
Mahkeme, öğretmenin eşinin mahkemeye delil olarak sunduğu yazışma ve fotoğrafları, yasal yollardan elde edilmediği gerekçesiyle kabul etmezken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturmasına dayanarak çifti boşadı
-
Paris'teki Palais de Tokyo Müzesi, yeni sergilerini sanatseverlerin çıplak gezebileceğini açıklamıştı.
Müzenin ilk ziyaretçileri ise ANC (Paris Çıplaklar Derneği) üyeleri oldu, "çıplak müze"ye günün ilk saatlerinde 5 kişi katıldı.
Katılımcılar sayının artacağını ifade ederken, ANC çırılçıplak bir vaziyette basın toplantısı düzenledi.
-
Mehmet Şimşek ; "Piyasanın, bardağın yarısının boş olduğuna dair yaklaşımı var."
-
YÖK, yeni bir karar alınıncaya kadar Türkiye'deki henüz öğrencisi olmayan Fransız Dili ve Edebiyatı ve Fransızca öğretmenliği bölümlerine öğrenci almayacak.
-
ABD'de bir öğrenci, üniversite hocasının şortunun çok kısa olduğunu söylemesi üzerine, tepki göstermek için sınıfın ortasında soyundu.
-
Somali'de eş Şebab örgütünün başında olduğu bir mahkeme, "11 kocası olmakla" suçladığı bir kadını taşlayarak öldürdü.
-
Hindistan'da NASA'da çalıştıklarını söyleyerek bir işadamını dolandırmakla suçlanan iki şüpheli, polis tarafından "uzay giysileriyle" kameraların önüne çıkartıldı.
-
İstanbul Avcılar'da birlikte yaşadığı Nadime Tigis'i eşarpla boğarak öldürdüğü iddia edilen Ömer Güneşsu'nun "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası ile yargılandığı dava başladı.
Tutuklu sanık Ömer Güneşsu "Eşarbının arka bağ kısmını tutarak sıktım, ne kadar süre sıktığımı hatırlamıyorum. Öldürmek gibi bir kastım yoktu" dedi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri