Sayfa 586/682 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bu tur hisseler Bilanço ya şirket yatırımına göre hareket eden hisseler değil, patron nasıl isterse öyle hareket eder, ben bu hisseyi genelde 1,75 altına alıp 1,85 lere doğru bir kaç defa sattım, yine buralardan alıma başlayıp kısmetse indikce kademe kademe alicam. Ytd.

2. Yuksek maliyetli arkadaşlardan özür dileyerek yazıyorum, yeni alacak arkadaşlar 1,67 altına inerse alin galibi tokatlayabilirsiniz...

Bu galip akilli ama, realize ettikten sonra yeni mal maliyeti 2 liralarda kendine......neden hisseyi buralardan dağıtıyor anlamadım, acaba korkutup alamadığı mallarimi almak istiyor, istiyorsa benim gibi hisseyi takip edenlere alim imkanı veriyor aşağıdan,sonrada kicina kaçanı nasıl çıkartırım peşine düşüyor,

Eskiden yukseltirken mal toplamak iyiydi. Düşürürken millete satmakta iyiydi. Bunları yapmak kolaydı, hadi bakalım galip efendi maharetini göster Bakal im buralardan.

Bir bok yedi bedelliye de başvurdu, onaylanmaması onun için şu donemde iyi bir yerde, cunki bir çok ky ya ayni zamanda 2 lira maliyet altında milyon lotlar kaptırdı, onaylanırsa düşük maliyetli olanları ihya eder , ancak yuksek maliyetli olanlarida uzer bu durum.galip ise boku yer, ya hisseyi üç beş yıl daha unutur bırakır kenara veya mecburen çıkartıp geçmişte kazandiklarindan bir miktarı millete dağıtmak zorunda kalir. Yeni yatirimlarda açıkladı prestij açısından onlardanda vazgeçemez cunki dolandırıcı olur iyice o zamanda resmi olarak. Yatrimida fazla geciktiremez bu defada gerçekleşince hisse yine yukarı galip istemesede kontrolünden çıkar vede gider.

Galip bu hisseyi bu fiyatlarda bana göre tutmayacak bir an önce çıkaracak yoksa koskoca galibin dötune kazma sapi girecek...yanlış yolda olduğunu görecek akilliysa, düşürürken millete yüksekten vermek kolay yoldu ancak bana gore yanlış yaptı vede yapma ya devam da ediyor.mal toplayam derken hisse fiyatini asahi getirdikce kendine kazma sapini biraz daha sokuyor,

Kısaca özetle bu fiyatlardan aşağıya düşürmesi demek sapin kicina biraz daha girmesi demek toplayam derken döt açılıyor iyice....Ytd.

3. Süper bir yorum olmuş ağzına saglik

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. trader5858 adamı kızdırdın...

5.  Alıntı Originally Posted by didim Yazıyı Oku
    trader5858 adamı kızdırdın...
    kizdikca götü iyice açılıyo ortak, bu tip hisseleri çıkarken vede düşerken yönetmek kolay ancak düşeceği yeri belirleyip oradan mal toplamak çok zor, herkes yorum yapabilir.

Eğer bu sektör içinde olan varsa bilir bunları, bu adamın ağası yönetemiyor, ha şunu yapabilir en kolay vede kafa yormayan yöntem, daha önceden de yapmış bunu bir kaç defa , mesela 2 altında yıllarca tutabilir,

Ama bu defa bunuda yapamaz, cunki yatırım yapilacak karar alindi çok çok erterlerde 2018 nisana kadar , mecburen edirnedeki inşaat başlayacak bahara. Ayrıca bedelliye bas vurdu bu vatandaş, 2 lira altında aylardır tutuyor hisseyi , elbette bu hisseden 2 lira altında benim gibi bu işi bilen birçok yatırımcı alacak cunki bedelli sonrası bir lot iki lot olacak, galibin elindeki lotlar tahtaya pek de hakim olamayacak o zaman,cirit rahat atamayacak kendi hissesinde, hem bedelli yapıp parayı toplayıp yukarı sürüp bedelden gelen hisseleri iyi bir fiyata millete satma amaçlıyordu , bunuda kolay yapamayacak, yukarı sürünce bedelli sonrası kendinden fazla başkasın da olan hisseler i kendi yukardan almak zorunda kalacak.

Kısaca 2 altında tuttugu surece döt iyice açılıp kazığı yiyecek. Bakin görün sureci.

Yukarda dedim düşerken vede çıkarken rahatlıkla satıp alabilirsiniz, ama düşürdükten sonra galip eline yüzüne bulaştırdı bu hissede.

Bir küçük ayrıntı daha vereyim, avgyo var kardeşi avturun. Bir avgyonun piyasadaki lot sayısına bakin, birde avturun lot sayısına bakin, avgyo nun lot sayisi avturdan 40 milyon lot daha fazla piyasada, ama ne hikmetse avgyo ile avtur fiyatı arasında fark yok lot bazın da nerdeyse eşitler. Oysa avgyo 1,70 lira ise lot fiyatı avturun şu anda 4.000 lira üstünde olması lazım ...ya avgyo çok pahali beya avtur kelepir. Buda bir nottu.avtur %100 bölünse dahi fiyatı 2 lira üstünde olması gerekiyor bölünme sonrası,

Hisseyi 8,50 liraya kadar yükseltti, vede bir ay içinde 2 liraya indirdi tekrar, milleti kazıkladı. Hem bu kaziklamasi ortada iken, hemde yukardaki yazdığım nedenlere bakınca buna göre bedelliye başvuran akilli kurnaz cambaz GALİP efendiye spk peki bölün nasıl diyecek orda uzman yokmu ki .keskede bölünse derim ben izin versede. Ama çok zor, bölünme isi bu fiyatlardan ky için uygun, cunki ky 1,70 ler civarindan iyi lot aldı herhalde. Umar im almistir.Ytd.

Bende merak ediyorum bu hissenin geleceğini, spk ne yapacak bölünmesi için onay verecekmi, verirse fiyatlar nasıl olacak gerçkten galibin bu hissesi derslik bir hisse.

6. 2,65...2,21...1.90...1.77 den aldım bekliyorum.Acelem yok.Hedef 3 tl.Hiç dokunmam.

Slm iyi geceler
    Bedelliyi 4 gözle bekliyorum doğrusu.ama spk onaylamadı henüz.belki iptal oldu açıklanmadı.şirketi arayıp sormak lazim.nacizane tavsiyem yeni alacak arkadaşlar asla bu hisseden alıp trade etmesinler.cunku trade edilecek hisse değil.öyle alayim da yüzde 50 kazanacağım hissede değil.Ayrıca hisse düştükçe alan oldukça daha da düşeceği için yani düşen bıçağın altına el konmayacagi için maliyeti yuksek olanlar asla almasın.onlara altın tavsiye inşallah spk bedelliyi onaylar.manyak mi diyeceksiniz?ama değilim.hisse bölünmeden 1 gün önce hissenizin yarisini elden çıkarın ne de olsa 1 in üzerinde olacak.1 gün sonra 1 tl den tekrar hissenizi yerine koyacaksınız ve maliyetinizi düşüreceksiniz.hisse sayınızda ayni kalacak.ama ne olursa olsun yeni alim yapmayın.çünkü tahta sahibi için maliyet 0 tl olduğunu unutmayin.siz 8 den geldi kelepir deyip aldıkça düşmeye devam edecektir.yazdıklarım zarardaki arkadaşlara zararlarını bir nebze azaltmak için bir öneridir. Kendim için de boyle bir çıkış yolu buldum.asla yatırım tavsiyesi değildir.ytd

Alıntı Originally Posted by didim Yazıyı Oku
    2,65...2,21...1.90...1.77 den aldım bekliyorum.Acelem yok.Hedef 3 tl.Hiç dokunmam.
    bence yeni alim yapmayalim çünkü yeni aldıkça biz maliyet düşürüyoruz ama spek de elden mal çıkarıyor.yoksa asla daha aşağı çekmez di.bende 2.50 maliyetle bekliyorum.ama asla al sat yapmıyorum.spekin ekmeğine yağ çalmaya gerek yok.ytd

Sayfa 586/682 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •