Sayfa 586/1006 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Geçen sene olaydı 2 yandaki tarlada pambık ekiliydi.Orada kozlarınızı paylaşırdınız.Pambık a vereceniz para ile yatırım yapardınız.
    Bu sene de olur olmasına ama Ceyhan yada karataş tarafına dolmuş masrafını düşmeniz lazım.
    Kavga etmeyin ağalar .Her ölümlü mutlaka pambıklan tanışacak eninde sonunda .Ne aceleniz var ?
    Yahu pisyedili abi bunun adı çıkmış pambık tıkayıcısı olarak ama fisfis yani kuru gürültü boş teneke anca ses var görüntü yok
    Çekeyim mi şunu suyuniçinde pambıkı ıslansın elinde kalsın
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Emlak Yan çapraz bağları yırtmışsın.Hele dur bir öyle hemen ilk 11 yapamazsın. Reçete doğru şimdilik şaşılmazsa.
    sıkıntı reçete değil .

sıkıntı bize reçete dayanmaması ..

sorun ilaçta değil .. hastada

putin dostumda senelerdir iktidarda..

rusyanın sonu ne oldu. tek adamın olduğu yerde hukukda yoksa

sonuç bellidir. istersen fayızları 1500 yap..

günü kurtarırsın

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yahu pisyedili abi bunun adı çıkmış pambık tıkayıcısı olarak ama fisfis yani kuru gürültü boş teneke anca ses var görüntü yok
    Çekeyim mi şunu suyuniçinde pambıkı ıslansın elinde kalsın
    Abi ben Salih ağabeyimin evine gitmiş sofrasına oturmuş adamım biliyosun.
    Şimdi sen Salih ağabeyimi suyun içine çekersen bi dahaki gittiğimde yemek yerine, yesek yesek Salih ağabeyimden kötek yeriz.

Bu arada sana da tavsiye ederim Salih ağabeyime misafir ol. Çok misafirperver.Ama hediye olarak pambık götürme sakın .Yannuş anlayabilir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Abi ben Salih ağabeyimin evine gitmiş sofrasına oturmuş adamım biliyosun.
    Şimdi sen Salih ağabeyimi suyun içine çekersen bi dahaki gittiğimde yemek yerine, yesek yesek Salih ağabeyimden kötek yeriz.
    Onun maçası yemez ayrıca yarı çapı da yetmez beni suyun içine. Benim yaptığımı işlem hacmini koca kurumlar yapamıyor. Hadi bakalım beni suyun içine çeksin iddiayı kaybeden kuzu kesecek.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    putin dostumda senelerdir iktidarda..

rusyanın sonu ne oldu. tek adamın olduğu yerde hukukda yoksa

sonuç bellidir. istersen fayızları 1500 yap..

günü kurtarırsın

Mesele çok derine sokuyorsun bizi ; Lider de değil adam seni düşman bellemiş başında kimin olduğu hangi partinin olduğu önemli değil. İstediğini yaparsan iyisin istediğini yapmazsan kötüsün. Böyle bir dünya yok artık kalmadı. EEE bazı istedikleri bizim işimize gelmiyor. Sen sanma ki o durumlar Muhalefet başa gelse çözülür.Bence Dış meselelere ayrı iç meselelere ayrı yaklaşmak lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Mesele çok derine sokuyorsun bizi ; Lider de değil adam seni düşman bellemiş başında kimin olduğu önemli değil. İstediğini yaparsan iyisin istediğini yapmazsan kötüsün. EEE bazı istedikleri bizim işimize gelmiyor. Sen sanma ki o durumlar Muhalefet başa gelse çözülür.
    benim partilerle işim yok ki ..

şuan yönetimde chp bilmem ne olsa.. ortam aynı olsa. yine eleştiririm

kötüye kötü diyebilmek önemli. Türk milleti olarak daha iyisini hakettiğimizi düşünen herkeste bu kültür olmalı.

abd de başkanlık var ama sistemde var.

sen tutup özenir.. LAAAP diye gökten inme kendi ülkende uygularsan..

olmaz tabi

nereden biliyoruz hayal sattıklarını .. tabeledan.

bana tarafcısın diyen veya demeyen bana inanan inanmayan tabelaya baksın

para 31 kat daha değersiz arkadaş.

bu ne demek..

al ülkenin anahtarını demek.. kime.. coniye.

ben bunu bilirim.

8. Ayafisfis mi
    Pambiklerin efendisi puhahhahhaa))))

Sayfa 586/1006 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •