Sayfa 586/999 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LVII

1. Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    ·
    19s
    İlk yılın muhasebesi:

Program çalışıyor, politika önceliklerimizde kat ettiğimiz mesafe doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

*Mali disiplin* ✅
    •Bütçe açığı yüksek ama deprem harcamaları hariç açığın milli gelire oranı 2023’te yüzde 1,6 gerçekleşti.

•Harcama disiplini,…
    Daha fazla göster

Uzm. Dr. Dağıstan AYAN
    @antihistamink
    ·
    19s
    Sayın bakanım en büyük paramız 200 tl ile tavuk dürüm alınamıyor artık.
    Ne anlatiyorsunuz bize?

bakanın dünkü twitine bu doktor arkadaşın yorumu sabah sabah güldürdü e boşuna uzman olunmuyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. yabancı girişi 655 milyon dolar dı son 2 haftada 255+28 milyon dolar çıkış oldu bugun gelecek veride 150-200 milyon dolarda çıkış gelebilir diye düşünüyorum.Bu para 2 ihtimalli ya hedge fon yada milli yerli dışardaki hesaplardan yapılan işlemler.Ne hikmetse borsada olan ralliler 600-1 milyar dolar arası ile oluyor bu hareket dolar bazlı %40 getiri sağlamış yılbaşından beri.Pıst 100 grafımda bana göre piyasa oyuncuları yabancı gözüken ekip dolar bazlı 3.11-3.15 bölgelerinden ykbnk haberini satın almaya başlamışlar momentum yakalanınca makinalarla 3.45 bölgesine hızlı bir hareket oldu.Şimdi bu hareketin indikatörler olarak sindirilmesi dinlendirilmesi yapılıyor arayada haber koyuyorlar sistemde düzeltme istiyor vergi vs ile düzeltme devam ediyor.Bence en önemli konu haziran içinde gri liste bu hikayenin çıkıyoruz diye programlar yapıldı 2-3 aydan beri buradan ters haber gelirse yetkililer siyasi olarak kabul ederiz diye açıklama yaptı.Bayram tatili oradan gri liste programı ve vade sonu bu arada gelecek haberin olumlu olumsuz olması vade sonunu hareketli geçirmemizi sağlar.
    FORMASYON AVCISI 53

Borsa 11 günde yüzde 5 düştü

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsa 11 günde yüzde 5 düştü
    bir daha bak
    FORMASYON AVCISI 53

5. YKBNK tepeden %20 satıldı yonca ve iş tepeden aşağı %5-6 geldi tamamda katalizör oldu ozaman bu bankalarda hareket etti
    ykbnk da yabancı gözüken 160 milyon lot almış 3 aylık da 80 milyon lotunu sattı.Sıra ile tahtalarda düzeltme ve çıkışlar var bu yüzden gri liste hikayesi olumsuz gelirse pıst 100 de dolar bazlı 3.00-2.90 konuşuruz gri liste çıkma hikayesinin başladığı bantlar benim graflarda
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Mehmed şimşek neden her gün konuşup twit atıyor ben anlayamıyorum. Bu adam aylarca suskun kaldı, avm'de kumpir yerken çıktı vs. Şimdi de piyasa açıkken fırsatı kaçırmadan twit atıyor, konuşuyor.
    Belki de mal toplandı şimdi de dağıtım başladı. Bilançolarla ve piyasanın gittiği yerle bu fiyatlama örtüşmüyor.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Haberet
    @haberetmedya
    ·
    Şimdi
    Vladimir Putin'den 'NATO'ya saldırı' açıklaması:

“Birisinin eylemi egemenliğimizi ve toprak bütünlüğümüzü tehdit ediyorsa, elimizdeki tüm imkanları kullanmamızın mümkün olduğunu düşünüyoruz. Bu hafife alınmamalıdır.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Günaydın efem..

3.10 dolarda tutunamazsak 2.80 dolara ineriz..

3.40 dolar üzerinde 4 dolar oluruz.Ekonomi iyi olursa,yabancı alırsa 4 dolar..

Ama kara listeden çıkmazsak 2.80 dolar..

Hepinize faydalı olacak analizim budur.ABKA men değ.

Sayfa 586/999 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •