Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: ABD Başkan Yardımcısı Vance, ABD'nin İran'ın nükleer programıyla savaş halinde olduğunu söyledi.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ha iyi iranla savaşta değiller tani
    Bu heriflerin hepsi beyinsiz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    benim için borsa sayfası kapanmıştır arkadaşlar..bu ortamda borsaya bulaşılmaz..1 milyon kez yazdım..hisseler birilerin emriyle 50-100 kat çıktılar..bu sonun başlangıcıydı..bunlara savaş dahil herşey söylenmiştir..senin benim bilmediğimize bakmayın..ben tahmin etmiştim ..bunun altında büyük bir olay var diye..
    kimse bu saatten sonra borsaya kalcı olarak girmez, bunu bildikleri için zaten SON 5 YILDA MEGA VURGUN YAPILDI..
    Kemal Sunal ın filmlerine devam..
    Bozkurt ikna etmek üzerydi gibi
    Trup işleri bozdu
    bir halt olacağı yok.

3. Putinin İrana hazır nükleer silahı vermesi ortadoğuya barış getirir..ortadoğu projesi ve elemenları gider..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Balık Hafızalı olanlara hatırlatma.!!

'Kozmik oda'da devlet sırrını ele geçirdikleri tescillendi
    Kamuoyunda "kozmik oda" olarak bilinen Genelkurmay Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığında 20 gün boyunca yapılan aramalarda FETÖ mensuplarınca ele geçirilen belgelerin, TSK'nın devlet sırrı niteliğindeki belgeleri olduğu tescillendi.
    18.07.2018 - Güncelleme : 18.07.2018

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/koz...lendi-/1207518

Yatak odana dahi girildi.!!!
    Utanın .!!!!
    Yagdanlıklar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. başkanım, 5500 ler gelmeden kalıcı para sokmayacaktım, hafiflerden mini bir sepet yapacaktım güya, onu da iptal ettim ..
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bozkurt ikna etmek üzerydi gibi
    Trup işleri bozdu

6. bu coğrafyada Rusya ve Çin değilsen, yemeyip içmeyip, ülkene 10 milyon mülteciyi doldurmadan, borsadaki şirketleri 100 kat şişirmeyle enerjini harcamadan savunma silahını süper güç konumuna geitirmek zorundasın..bunu yapar yapmaz nükleer silahını yine Rusya ve Çin ortaklığı ile yapacaksın..İran savunma silahı olmadan yaptı ve durumu ortada..aksi halde ABD ve İsrail şeytanları seni yer bitirir..

SON DAKİKA:

🇮🇷 İran Parlamentosu, Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasına oybirliğiyle karar verdi

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Rusyadan onay almadan kapatamazlar.. Demek ki el yükseltiyorlar...

Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •