Originally Posted by
sindoma53
Özelden yazan teknik öğrenmeye çalışan bana ulaşan arkadaşlar kendi bilgilerimi paylaşıyorum size ama seans içinde msj lar attığınızda kendi işime bakamıyorum , cevap yazmadığımızda bazen unutuyorum yoruluyorum bu sefer kelime oyunlarına giren genç arkadaşlar var bu işi öğrenmek istiyorsanız operatör doktor nasıl kadavra üzerinde çalışırsa sizlerde graflar üzerinde çalışıcaksınız oyun okuma , tahtaların karaktereslik yapılarını çözüceksiniz bunları harmanlamaya başladığınızda kendinize daha güvenli alan yaratacaksınız .
Şimdi benimde trade ettiğim tuprs çok soruyorsunuz formasyonumuz var mavi ok bölgesi teyit bölgesi tutunamazsa kırmızı okla gösterdiğim bölgeye doğru kayış devam eder , teğit alıp yukarı devam ederse formasyon hedefi grafta zaten.
bana alalım satalım diye sormayın maliyet stoplos sizin işiniz ben sadece balık tutmayı öğretirim.
bol kazançlar

4.72-4.73 bölgesinde tutunup tutunmayacağını takip edin tutunamazsa aşağıda 4.65-4.64 mevcut.
teknik doğru kullanılırsa kendinizi geliştirirseniz kendinize daha doğru daha konforlu daha paraya dönen alan yaratırsınız.
dün soru soran yeni teknikçi öğrenme aşamasında olanlar yalnız Bulut abinizin bir sözünü size söyleyim TEKNİK öğrendim yaladım yuttum diye DON KİŞOT olmayın çünkü o graflar MEZARLIK larla dolu
bol kazançlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri