Sayfa 587/964 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sattığımda özelden atarım sana ekran görüntüsünü..

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hocam gerek yok... Dedigim gibi Allah daha cok versin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bak hocam buradaki herkes kap a yapilan haberleri yorumluyor... Degerlemeden tut, laranin 400 milyon degerine kadar, borclari yapilandirmadan tut, gm satimina kadar ))

Kapta ben mahkemeler, iflaslar ve borç yapılandırmalarından kaynaklı işlemler dışında birşey görmüyorum. İnşallah iyi olur herşey. SPK göbek bağlısı diyor ikisine ondan takip ediyorum.

4. Amin hocam ins diyelim.

Kap haberlerine daha dikkatli bakarsaniz digerlerini de gorursunuz...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. İnanılır gibi değil valla. adam mmcas dan gelip yakın izleme pazarına yatırım yapmayın diyor Ne yapacaklarını şaşırdılar bunlar. Kardeşim misyonunuz nedir sizin . Paramı alıyorsunuz kervanı kötüleyince ne geçiyor elinize. Burda boş beleş sallıyorsunuz madem az kontrollü sallayın

6.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    İnanılır gibi değil valla. adam mmcas dan gelip yakın izleme pazarına yatırım yapmayın diyor Ne yapacaklarını şaşırdılar bunlar. Kardeşim misyonunuz nedir sizin . Paramı alıyorsunuz kervanı kötüleyince ne geçiyor elinize. Burda boş beleş sallıyorsunuz madem az kontrollü sallayın
    yakalandım ben zt

Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Benim mmcas maliyetimin 3 katı fiyatta şükür. Mmcas'ın yip'te olmasının nedeni kervanın üçkağıtçı patronları, bunu spk'nın gönderdiğim mesaja verdiği yanıttan anlıyorum. Kim ne alır almaz beni bağlamaz. Burada uçacak kaçacak diye hisse pazarlayan bit yavrularına lafım. Üstüne alınma. Mmcas yip'te iken yeni patronu ile %33 sermaye arttırımı ve 2 iştirak gerçekleştirdi 3.süde yolda. Kervanın içi doluda ne oluyor, kottan çıkması bu yılki bilançolarını da denetçilerin konteolünden geçmesine bağlı. Firma büyük zengin varlıklı ama her yıl zarar. Her tavuk kendi bacağından asılır. Dediğim gibi lafım............

mmcas yıldız pazarda bizim haberimiz yok
    insan biraz tutarlı olur.

8. Beyler çok önemli bir borsa yatırımcısı ky kuralını açıklıyorum.

Sayfa 587/964 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •