Kelin ilacı olsa başına sürer ..demiş eskiler.
Airforce nerden bilsin? Forumdaki gerçek hisse sahipleri...spk nin dediklerini harfiyen yapın.. kottan atılacak dedikce...bisey olmaz..Vs.. diyordu..bilirkişi ilan edilen force..bugün çıkmış.. belki döner..buyurmuslar.
Konuşmaları ve paylaşımları.. magdur edilen hisse sahiplerinin ortak hareket ederek..sorumsuzluk yapan patron ve yardakcilarna karşı yasal mücadele zemini olusturmalaridir.
Tozlu ile..görüşülüp.. neden sermaye eksiğini tamamlayacini söyleyip.. yapmadığının hesabı sorulmalıdır.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Engin kardeş.. listedeki şirketler.. sermaye yükümlülüklerini karşılamayınca.. önce uyariliyo..göz altına alınıyo.. ordada belli süreler veriliyor..
Transtürk..e 1 yıl süre verildi..yapmadı.. ek 1 yıl daha verildi..yönetim kurulu..yine inadına sermaye eksiğini tamamlamadı..
Hedef saptırmayın.. spk ..resmî kurum..suçlamak yersiz..
Benim anlamadığım.. süren.. aküzüm.. Tozlu.. melek mi..bunlara en ufak eleştiri neden yapamıyorsunuz.. yoksa ..bu yorumu yazanlar gerçekte.. ısmini saydıklarım mi?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırdır bilader dune kadar yoktun bugün mu teşrif buyurdun bilirkisilikle alakası yok ne zaman birşey olmaz demisim 30 kasimda ise evet bisey olmadı o zaman ayrıca insanlar değer verdikleri insanlara görüşlerini sorabilir.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
transtürk sayfasında son 3 günün en mantiklı yorumu olmuş .....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keşke ben alsaydım sermaye hesabına 500 e benim evi koyardım en azından artı sermaye olurdu.
şirketimiz kotta kalırdı bu mağduriyet olmazdı.Millet uyku uyuyamıyor eşiyle dostuyla çoluğuyla çocuğuyla kötü oldu.
bu arada faruk a hesap sorulmaz adamın şirkette hesamesi yok ne varsa aküzüm ve tozlu
Yer İmleri