Sayfa 587/1027 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Eğer yapılmışsa bir hata
    ve bu hatanın üzerine kasıtla hata ile gitmek
    en anlamsız hata yapma biçimidir.

yapmayın bunu lütfen..

ayrıca İzmir kordonu hiç kokmadı..
    Ben İzmirli değilim öyle diyorsanız öyledir iddia edecek halim yok.

2. Adamı konuşturan POZİSYONUDUR..

dibine kadar döviz dışı enstrümanda (hisse senedinde) olan burada doğal olarak dolara sallayacak..

bu sebeple ciddiye almıyorum..

ayrıca hep sublüminal mesajlar bence sıktı..

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben İzmirli değilim öyle diyorsanız öyledir iddia edecek halim yok.
    oradaki konu da ''ayrıca'' yazan kısım İzmir ile ilgili..
    diğer önemli kısmı ya görememişsiniz ya da anlayamadınız
    şart ta değil..

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uğur Civelek abimiz döktürmüş yine fena.
    50. Dakikadan sonra izleminizi tavsiye ederim.

https://youtu.be/OiH52mn1Ngw
    1:28.34 den sonra yapılabilecek bütün analiz ve tartışmalara son noktayı koymuş. Ancak bu anlatılanları anlayanların anlamadığı şey; bu anlatılanları anlamayanların,aslında konuyu anlayıp,bunlara karşı almış olduğu tedbirlerdir. Bu nedenle konuyu anlayanların,anlamış olmaları çözüm anlamına gelmez,sıkıntı buradadır.

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    1:28.34 den sonra yapılabilecek bütün analiz ve tartışmalara son noktayı koymuş. Ancak bu anlatılanları anlayanların anlamadığı şey; bu anlatılanları anlamayanların,aslında konuyu anlayıp,bunlara karşı almış olduğu tedbirlerdir. Bu nedenle konuyu anlayanların,anlamış olmaları çözüm anlamına gelmez,sıkıntı buradadır.
    Şimdi dumur oldum..sizin bu açıklamayı anladım ama aslında anlaması gerekenler anlamadı gibi....

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Halimiz konusunda nacizane öngörüm,seçimde reis devam ederse dolarda yukarı hareket devam,inşaat ekonomisi,kanal istanbul filan sonra da sırası ile kriz ve imf vs eski bir filmi izleyeceğiz sanırım.Londra bizi hizaya çekiyor,bu durum seçim sonrası reis kalırsa artarak devam edecek.Seçim sonucu aslında çok önemli değil,allem kallem seçimi alırsın da memleketi nasıl yöneteceksin.Tarihte yıllarca gücünün zirvesindeki nice lider çok değişik şekillerde iktidardan düşmüştür.16 yıllık süre ve reisin iktidarının gücü tarihteki bazı örnekler düşünülürse hem çok kısa hem de mutlak gücün reis tarafından kullanıldığı bir 16 yıl yok.O yüzden akp ve reis bence misyonunu tamamladı.Bana kalırsa bu seçimi de alsın belediye seçimlerinde öyle bir dayak yerler ki mecburen erken seçime gidilir.Ha tek korkum bu bir yılda kanal istanbul ihalesi yapılır mı.O ihale kesinlikle yapılmamalı.Bence ince seçilecek.Ve bir müddet yeni iktidara bir kredi açılacak, dolar falan ince gelirse düşer.Borsa artar.Bu yazdıklarım ekonomik temellere dayanıyor mu diye soruyorsanız dünyada ekonomik yol haritaları paranın baronları tarafından çizilir, yoksa bizim ekonomi elbette batık düzelme olasılığı da şu ara sıfıra yakın.Ama yunanistan da ispanya da italya da batık.Büyük ekonomik kıyamete kadar diğer ülkeler gibi bizi de idare ederler ince seçilirse.Neyse hayırlısı artık.Ha ben temmuzda faizden dönecek parayı reis kalırsa altına gömerim,ince gelirse faize.
    Eski filmler yeniden çekilirken,yeni aktörler,yeni yardımcı oyuncular ve yeni teknolojiler kullanılıyor.
    Elbette tarih tekerrürdür ama tekerrür edecek olan hangi tarihtir.Çünkü dünya sadece bizim tarihimizden veya tarih sadece son 50 seneden ibaret değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Şimdi dumur oldum..sizin bu açıklamayı anladım ama aslında anlaması gerekenler anlamadı gibi....
    Dinde de kitap gelmeye başladığı günü tasvir eden Kadir gecesinin 1000 aydan hayırlı olmasının asıl anlamı kitabın anlaşılması suretiyle insanın aydınlanmasıdır.Ekonomik,sosyal,siyasal konularda da 1000 ayda anlaşılabilecek şeylerin 1 gecede anlaşılması pek mümkün görünmüyor ama kıdım kıdım da olsa bu forumda birçok kişi buna katkı yapıyor,köstek olan manüplatörler de oluyor ancak bu bağlamda forumu terkeden Bora Bey'e dönme çağrısı yapıyorum. Konuyu nerden nereye bağladım.

Sd/try 4,4665 -0,0049 -0,11%
    gau/try 186,600 -0,012 -0,01%
    usd/zar 13,0663 +0,0059 +0,05%
    eur/try 5,2692 +0,0092 +0,17%
    eur/usd 1,1793 +0,0023 +0,20%
    gbp/try 5,9890 -0,0120 -0,20%
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 587/1027 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız