Originally Posted by Webster Mkk da yayinlaniyor yarin bakarsiniz Web mkk web sitesinde hangi meüü başlığı altında bulamadım. Bir zahmet adresi buraya kopyalayabilir misin? Diğer arkadaşlar da faydalansın
valoru 2 olan tte fonunu 13.30 dan önce satis verdim bu günün kapanışindan mi satacak yoksa pazartesi kapanış mi RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Param yok kafam rahat
Originally Posted by myfinans BİST'i etkileyebilecek önemli bir karar da bu akşam gelecek. Moody's görünümü durağana yükseltirse BİST için iyi ACC'ciler için kötü olacak. BIST üzeri getiri gelir yine ACC'den üstadım 15 günde BİST %2 değer kazanmış ACC %3
Originally Posted by mogola valoru 2 olan tte fonunu 13.30 dan önce satis verdim bu günün kapanışindan mi satacak yoksa pazartesi kapanış mi RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bugünkü kapanıştan Salı günü satış gerçekleşecek.
Originally Posted by admustafa BIST üzeri getiri gelir yine ACC'den üstadım 15 günde BİST %2 değer kazanmış ACC %3 MAC, GMR, TKF ne yapmış bu dönemde.
Originally Posted by myfinans MAC, GMR, TKF ne yapmış bu dönemde. Daha çok getiri elde etmiş üstadım
Originally Posted by admustafa Daha çok getiri elde etmiş üstadım "Çok" iyidir ama
Originally Posted by myfinans Çok iyidir ama Uzun dönemli getiriye bakmak lazım demiştiniz üstadım 1 yıllık dönem getirileri karşılaştıralım birde : )
Forum Rules
Yer İmleri