Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Üstelik gaz deposu ülke.

Erdoğan: "Bir derdi, bir sıkıntısı olan herkesin çalacağı ilk kapı AK Parti'nin kapısı olmalıdır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu: O kadar kin, öfke duyuyorlar ki belediye başkanlarımızın çalışmalarını hazmedemiyorlar, baskı kurmaya çalışıyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Kılıçdaroğlu: “Ekrem İmamoğlu'ndan intikam alacaklarmış. Orada teröristler çalışıyormuş. Senin görevin ne? Yakalamak değil mi? Git yakala niye bağırıyorsun? Varsa terörist gidip yakasından yakala savcıya teslim et. Ama yapmıyor.”

Erdoğan: Aldığımız önlemlerle döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık, inşallah enflasyon üzerindeki köpüğü de hızla alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız

Erdoğan: İnşallah en zoru geride bıraktık

Sayfa 587/1002 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •