Sayfa 588/928 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Gedik ve marbaş ın alıcı olduğu hisseye gel de güven, hiç sanmıyorum ama inşallah kalıcı bir hareket olur

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Dostum 40 kere söyledin şu lafı bir kere tutmadı. Keşke bir şeyler olsa da sen haklı çıksan...
    adam yazar yazmaz hisse düşmeye başladı, vallahi takdire şayan bir arkadaşımız

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Gubrf coşmuş yine bugün,var birşey ler gibi,ytd.
    allah aşkına güzel kardeşim sen yazma. bu hisse biraz yükselmeye başlıyor hemen ortaya çıkıyorsun ve sen yazınca ne oluyorsa tepetaklak gidiyor. Bu tahtada büyük işlem yapan speklerden birisi isen yeter artık bizimle eğlendiğin. Sen ne zaman yazsan bir uğursuzluk çöküyor.

4.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Gedik ve marbaş ın alıcı olduğu hisseye gel de güven, hiç sanmıyorum ama inşallah kalıcı bir hareket olur
    bu gedik bu hissede çok görünüyor. Bir adam var hisse analiz sitesinin kurucusu mu ne umut sarı diye twitterdede ketex adı ile yazan. O da bu gedikte işlem yapıyormuş galiba. Bu tip düşük hacimli hisselerde ekibi ile birlikte spekülasyonlar yapabilecek güçleri var mı yok mu bilemiyorum tabi.

5. Bu arada charlie chaplin nerede acaba? Pek görünmüyor bu aralar. Düşmeye başlarsa hemen damlar ama eminim.

6. ben 2,5 tl altına düşerse alırım yoksa gubrf defterini kapatmışım....tarım sektörünü takip ediyorum yinede.bu aralar tarım gündemde....bu şirketin adam olması için doların artmaması uzun zaman yatay bant içinde olması gerekir....bu neye yarayacak vatandaşın alım gücü düşmemeli hammadde girdi maliyeti artmamalı..bunlar dolar ile alakalı durum...son olarakta sattı mal dolar bazında global piyasalarda artmalı.....şuan tam tersi durum var o yüzden bir lot bile alamam alan hayrını görsün...

7.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    bu gedik bu hissede çok görünüyor. Bir adam var hisse analiz sitesinin kurucusu mu ne umut sarı diye twitterdede ketex adı ile yazan. O da bu gedikte işlem yapıyormuş galiba. Bu tip düşük hacimli hisselerde ekibi ile birlikte spekülasyonlar yapabilecek güçleri var mı yok mu bilemiyorum tabi.
    Gedikte sadece o değil birkaç kişi daha var binlerce takipçileri var, genelde gedik alım yapıyorsa o hisse eninde sonunda patlıyor, alıp yükselen yok mu elbet vardır ama genelde gedik 2 gün alıyor sonra satıyor.

Twitterda takip edin, bir hisse yeşili yaktığı anda o hisse hakkında grafikler hedefler havada uçuşuyor, sonu tabiki hüsranla bitiyor, tezgah kurulmuş yani. Beni üzen gedik gibi marbaş gibi yatırım firmalarının buraya bulaşması, yoksa yükselir düşer bilemem ama gün içi operasyon yaptıkları kesin... Neyse diyecek yazacak şey çok ama anlatamıyorsun işte, yapan yine yapıyor yapacağını...

Gübreyi bir beklenti dahilinde aldım ama bugünkü hareketler ve tahta hiç hoşuma gitmedi, ya kapatıp takip etmemem gerek ya da satıp bu tip hareketlerin azalmasını beklemem gerekir, şimdilik mal duruyor ama yarın birgün yine bu tip hareketler artarsa satar çıkarım çünkü hisseyi bir çökertiyorlar hisse kendine gelemiyor aylarca, gübre zaten bitik mecali yok bir de bu adamlara meze olursa vay haline koca şirketin... Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben 2,5 tl altına düşerse alırım yoksa gubrf defterini kapatmışım....tarım sektörünü takip ediyorum yinede.bu aralar tarım gündemde....bu şirketin adam olması için doların artmaması uzun zaman yatay bant içinde olması gerekir....bu neye yarayacak vatandaşın alım gücü düşmemeli hammadde girdi maliyeti artmamalı..bunlar dolar ile alakalı durum...son olarakta sattı mal dolar bazında global piyasalarda artmalı.....şuan tam tersi durum var o yüzden bir lot bile alamam alan hayrını görsün...
    ooo hoşgeldin. Arada yaz, kendini özletme. 2,5 TL beklerken 9-10 TL’den alma da sonra. Herkesin hakkında hayırlısı

Sayfa 588/928 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •