Sayfa 588/1006 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Aynısı geçen hafta benimde başıma geldi enparada, 250k parayı e-Turuncuya 17:00 den sonra geçirerek bir günlük faizden olmama neden oldular, müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluştursak netice alır mıyız acep..
    Enpara bunları kastı yapıyor.Uzak durun derim.Zaman zaman nedensiz bloke bile koyuyor.Zaman kısıtı olan bir işiniz olursa sakata gelebilirsiniz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. EFT girişini kaçta yapmıştınız?
    Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt da oluşturun bence mutlaka
    Kasıtlı yapılan birşey değilse(ki zannetmiyorum), sistemsel bir sorun/kaçak varsa düzeltilir belki

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Aynısı geçen hafta benimde başıma geldi enparada, 250k parayı e-Turuncuya 17:00 den sonra geçirerek bir günlük faizden olmama neden oldular, müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluştursak netice alır mıyız acep..

3. İnternette yazmıyor
    Ben müşteri temsilcisinden öğrendim
    Ayrıca internetten açılamıyor olması da bir dezavantaj

Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Burger in güldüren hesabını kullanan arkadaşlara bir sorum.olacak, internet şubeden güldüren hesabın gecelik faiz oranı bilgisini göremiyorum, nereden bakıyorsunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    EFT girişini kaçta yapmıştınız?
    Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt da oluşturun bence mutlaka
    Kasıtlı yapılan birşey değilse(ki zannetmiyorum), sistemsel bir sorun/kaçak varsa düzeltilir belki
    16:50 de yaptım 17:09 gibi geçti hesaba, diğer bankalardan ort. 3-4 dakika içerisinde eft transferi tamamlanıyor normalde. Belki de ING bilerek geç yansıtmıştır hesaba, bu bankaların al birini vur ötekine zaten..

5. Neye göre karar veriyorlar bilmiyorum ama bazen işlemi onaylamak için telefonla arıyorlar. Böyle birşey oldu mu

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    16:50 de yaptım 17:09 gibi geçti hesaba, diğer bankalardan ort. 3-4 dakika içerisinde eft transferi tamamlanıyor normalde. Belki de ING bilerek geç yansıtmıştır hesaba, bu bankaların al birini vur ötekine zaten..

6.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Burger in güldüren hesabını kullanan arkadaşlara bir sorum.olacak, internet şubeden güldüren hesabın gecelik faiz oranı bilgisini göremiyorum, nereden bakıyorsunuz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Internet şubeden gecelik faiz bilgisi görünmemektedir. Ben çok uğraştım bulamadım şubeyi aradım sordum onlarda şaşırdı. Kendi kullandıkları sistemde ekran görüntüsünü isteyebilirsin watsap tan gönderiyorlar...

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. arkadaşlar,malum faiz üstüne faiz artışları oldu,e-turuncu ıng.de olan mevduat faizim 14,50 iken bu süre içerisinde 15,50 de kaldı ve halen bu şekil değişen birşey yok,bu şekil normalmi,formu takip ediyomda, 16,50 ler, 17.00-17,50'ler bizi keklemesinler,ne önerirsiniz,buralarda yeniyim,paraya aciliyetim hem var hem yokta,stabil durumları,öyle internette ortamında pek banka,para olaylarıylada fazla oynamak istemiyorum,ama makas 3 kat artmış gibi,kredi verme faizlerinde,yükselirmi bu faizler kendiliğinden çok yakında,illa telefon felanmı açmamız lazım nasıl oluyor bu işler yatırımım 234k,teşekkürler bilginize,ıng veya diğer,ne yapmaya çalışıyor bunlar,merkez bankası laftamı yükseltti yoksa faizleri,bankalarda bi hareket yok,ben mevduatcıyım diğerlerinden anlamam.

Alıntı Originally Posted by levent54 Yazıyı Oku
    arkadaşlar,malum faiz üstüne faiz artışları oldu,e-turuncu ıng.de olan mevduat faizim 14,50 iken bu süre içerisinde 15,50 de kaldı ve halen bu şekil değişen birşey yok,bu şekil normalmi,formu takip ediyomda, 16,50 ler, 17.00-17,50'ler bizi keklemesinler,ne önerirsiniz,buralarda yeniyim,paraya aciliyetim hem var hem yokta,stabil durumları,öyle internette ortamında pek banka,para olaylarıylada fazla oynamak istemiyorum,ama makas 3 kat artmış gibi,kredi verme faizlerinde,yükselirmi bu faizler kendiliğinden çok yakında,illa telefon felanmı açmamız lazım nasıl oluyor bu işler yatırımım 234k,teşekkürler bilginize,ıng veya diğer,ne yapmaya çalışıyor bunlar,merkez bankası laftamı yükseltti yoksa faizleri,bankalarda bi hareket yok,ben mevduatcıyım diğerlerinden anlamam.
    E turuncuda artıracaktır yakinda marifetli 16.50 gecegunduz 17.00 iken eli kulağındadir yakinda guncelleme gelir .
    .genelde persembe aksamlari yapiyor artışı arife gunu yapti yapmadi bayram sonrasina kalir.
    Son düzenleme : paramanya; 12-06-2018 saat: 02:54.

Sayfa 588/1006 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •