Sayfa 588/948 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Sanırım sayın drc ve satın sancaktarda ümidi kesmişler basmaya başladılar.
    O arkadaşlar kolay kolay satmazlar öyle ümit ediyorum hep bize destek oldular yarı yolda bırakmazlar anca beraber kanca beraber kapanışa rüzgarı tersine çevirip hafta sonuna güzel bir kapanış yapar umarım sayın DRC ve Sayın Sancaktar bizimle olduğunuzu gösterirseniz arkadaşlara sevinirim bu kadar destek boşa gitmesin

2. Hadi ÖZBAL göster artık gerçek gücünü buralar yakışmıyor sana yakışıyor mu en çok düşenlerde yer almaya hadi yürü bakalım kim tutar seni

3.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    O arkadaşlar kolay kolay satmazlar öyle ümit ediyorum hep bize destek oldular yarı yolda bırakmazlar anca beraber kanca beraber kapanışa rüzgarı tersine çevirip hafta sonuna güzel bir kapanış yapar umarım sayın DRC ve Sayın Sancaktar bizimle olduğunuzu gösterirseniz arkadaşlara sevinirim bu kadar destek boşa gitmesin
    Kendi adıma konuşuyorum korkaklikda ar ilerlemekte şeref var diyorum adet vermiycem ama desteklerim mevcut 2.70 altına verirse son kursuna kadar destek inşallah ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Aşırı olumlu ve aşırı olumsuz yorumlara mesafeliyimdir.. önümüzdeki bayram öncesi forumda yeniden bayram havası estiriliyor.. kesinlikle art niyet aramıyorum , hissenin olumlu olması hepimizin ortak temennisi .. ama aşırı olumlu yorumlar olumsuzlara göre her zaman daha çok can yakar ve ve daha çok manipülatiftir..olumsuz yoruma inanırsanız potansiyel kar dan olursunuz ama olumlu yorumlar sizi ana paranızdan dahi edebilir.. gelecek hafta öncesi risk azaltıcı pozisyonumu aldım.. tavsiyem benim gibi hissede yeni olan arkadaşlara ,zaten diğer arkadaşlar şirketi kağıdı akrabası gibi tanıyor..

5. Birleşme olsa elbet güzel olur olmasa ne olur ozbalin sahibi Erciyas holding sonuçta en fazla yüzde 10 yada yüzde yirmi gelse ne olur bunu göze alamayan nasıl birleşmeden kazanicak herkesin gönlüne göre olsun ytdr

6. bazı arkadaşlar 2.95,3.00,3.10 dan destek oldular.Bu arkadaşların mevcut fiyattan satmalarını beklemiyorum.şahsi kanaatim.2.70 altı bende bekliyorum.

7. Şimdi müsait değilim,ayrıntısını akşam yada hafta sonu en geç pazartesi atarım son takası..

Yıllık aylık,ve haftalık...

Adam Garan dan almış Ziraate vermiş ,bugünde oradan satış koyuyor gibi geldi bana...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

8.  Alıntı Originally Posted by Patates2030 Yazıyı Oku
    Aşırı olumlu ve aşırı olumsuz yorumlara mesafeliyimdir.. önümüzdeki bayram öncesi forumda yeniden bayram havası estiriliyor.. kesinlikle art niyet aramıyorum , hissenin olumlu olması hepimizin ortak temennisi .. ama aşırı olumlu yorumlar olumsuzlara göre her zaman daha çok can yakar ve ve daha çok manipülatiftir..olumsuz yoruma inanırsanız potansiyel kar dan olursunuz ama olumlu yorumlar sizi ana paranızdan dahi edebilir.. gelecek hafta öncesi risk azaltıcı pozisyonumu aldım.. tavsiyem benim gibi hissede yeni olan arkadaşlara ,zaten diğer arkadaşlar şirketi kağıdı akrabası gibi tanıyor..
    Hisseyi almışiz kötü olduğunu inansak niye aldık demekki kazanmak için almışiz nasipse kaybetmek varsa yada kazanmak buna kimse engel olamaz ytdr

Sayfa 588/948 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •