Sayfa 588/748 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Bilançodan tamamen bağımsız konuşuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. ben uçurur derken sizin yazınızdan bagımsız yazıyordum karıştı bilançodakı 3ç 474 milyon gecen yıl aynı donemde 160 milyon
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3. Süper maşallah. Beklemeye devam. Yat.tav.değildir

4. bir gün konya olur inşaallah
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

5.  Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Kamuoyuna duyurulur; yaklaşık iki yıldır taşıdığım 10 lira ortalama maliyetli hisselerimin büyük kısmını 37 liradan devrettim, alana hayırlı olsun, kalanlar evladiyelik portföyde devam edecek, elde edilen kar portföydeki diğer hisselere eşit dağıtılacaktır, kalın sağlıcakla.
    Hayırlı uğurlu olsun hocam; Bol Kazançlar.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

6. 3. dönem bilanço beklentim doğrultusunda geldi. Adım Adım bedelsize doğru yol alıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

7. Bu başlığı şu anda 32 kişi okumaktadır. (4 üye ve 28 ziyaretçi)

axaray, 26sakir, albatros, Macar
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8. Hafta sonu vakit olursa bilançoya detaylı şekilde yazarım ama kısaca Nuh Çimento harika bir bilanço açıklamış. Yarın fiyatı aşağı verebilirler tavanda kitleyebilirler ama en nihayetinde firma doğru yolda. neredeyse tüm sektör iyi bilanço açıkladı ama NUH farkını ortaya koydu. CEO Gökhan beyide tebrik etmek lazım,,,

Sayfa 588/748 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •