Sayfa 588/1003 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Eib +0,1544
    Teşekkürler Eib ve Eic ay başından beri mevduatın altında gidiyor. Bakalım toparlayabilecek mi?

2.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Dinlediğim kadarıyla bitcoindeki günlük işlem hacmi altının 500 de biriymiş.yani abartıldıgı kadar değil çok sığ piyasa imiş
    500’de bir değil de, altın market cap’inin yaklaşık yüzde 2’sine denk geliyor bugünlerde hocam.

https://www.google.com.tr/amp/s/coin...a-suggests/amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Altının yukselmesindeki en büyük engellerden biri sanal yaratılan altın türevleri diye okumuştum. Bu nedenle altın bir nevi sınırsız oluyor. Bitcoin den sonra bir sürü altcoin çıktı. Bence bitcoin piyasası oturdukca ve büyüdükçe onun da türevleri cikicak ve sinirsizlasacak
    gecen yil yazdigim gibi yeni altin coinlardir.
    coin olmasaydi simdi altin 10 bin dolar olmustur her ons
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Söylediğiniz şeyleri görmeye bizim ömrümüz yetmez merak etmeyin.
    Dünya her ne kadar hızla değişiyor olsa da sanal paraların tam anlamıyla hakim olması çok uzun süreler istiyor.
    Üstelik bunlara devletler izin verir mi sanıyorsunuz, bir yasak söylentisi geldiğinde ne kadar oynadığını kendiniz biliyorsunuz.
    gore bilirizde!
    Canlar gider heyyyy

5. Arkadaşlar bu e-yatırımcı mkk sitesinde fonların son fiyatlarına göre yüzde gerisini hesaplıyorsunuz değil mi?.Fonların günlük getirilerini yüzde cinsinden gösteren bir ekran göremedim ben

6. Garanti PPF lere önce stopaj kesip sonra gece 24 den sonra iade ediyor. Ama ktm için denemedim. Deneyen oldu mu? Garanti olunca çok da güvenemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Flash Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu e-yatırımcı mkk sitesinde fonların son fiyatlarına göre yüzde gerisini hesaplıyorsunuz değil mi?.Fonların günlük getirilerini yüzde cinsinden gösteren bir ekran göremedim ben
    Mkk'daki Toplam tutarı fon adedine bölerek güncel fiyatı bulabilirsiniz, tefastanda önceki gün fiyatı ile kıyaslayarak, yüzdesini hesaplayabilirsiniz.(saat 00:00dan itibaren)

Yada Mkkdaki toplam tutar ile, aracı kurumunuzdaki toplam tutar arasındaki farktanda daha basit şekilde hesaplanabilir. Tabi yeni alım satım yaptıysanız bu şekilde hesap bazen karışabiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Teşekkürler Eib ve Eic ay başından beri mevduatın altında gidiyor. Bakalım toparlayabilecek mi?
    Ne kadar zaman da toparlamaları gerekir sizce ?

Sayfa 588/1003 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •