Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Erdoğan: "Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız."

Erdoğan:
    Döviz kuru ve fiyatlardaki aşırı yükseliş gibi tatsız hadiseleri, yolda önümüze çıkan dikenler çakıllar olarak görüyoruz.
    Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yılbaşı gecesi Osmangazi Köprüsü'nde zamlı tarife için vatandaşların bekletildiği iddia edilmişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından Otoyol AŞ'den açıklama geldi.

Şirketin, yılbaşı gecesi Osmangazi Köprü gişelerinde yaşanan beklemelerden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğu belirtilen açıklamada, "Teknik aksaklıklar yüzünden sürücülerimize kısa süre de olsa bir mağduriyet yaşattık. 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafından ödenecektir. Tamamen teknik bir aksaklıktan kaynaklanan bu sorun nedeniyle beklemek zorunda kalan araç sahiplerinden özür diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,096
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız."

Erdoğan:
    Döviz kuru ve fiyatlardaki aşırı yükseliş gibi tatsız hadiseleri, yolda önümüze çıkan dikenler çakıllar olarak görüyoruz.
    Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alarak ülkemizi hak etmediği bu görüntüden kurtaracağız.
    Bak sen bilmiyorduk

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sevgi ve saygıdan dolayı ,hisse netin değerli üyeleri fazla üstelememiş .
    Size net bir bilgi vereyim. Zam oranı %25 dir maaşlarda. Bu %25 zammı alıp ,maaşı 2500tl ye gelmeyenler buna tamamlanacak.
    Atıyorum 2.400 alanın maaşı 3000 TL olacaktır.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Rakam= 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
    Sayıları oluşturan işaretlerdir.
    10 bir rakam değil sayıdır.
    Bizim ekonomi profesörü buyurmuş ,enflasyonu tek haneli rakama düşüreceğiz .Rakamlar tek hanelidir, biri söylesin.

8. kazakistan, 50% doğal gaz zammı sonrası...

Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •