Biraz zahmetli ama https://m.youtube.com/watch?v=EEd71rdr_ng yorumlarda bilgilendirici ..
559 hastane nerede? Fahrettin Koca yanıt vermedi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 yılda 738 hastane yaptıklarını, mevcut hastane sayısının 953’e çıktığını açıkladı. Ancak 2002 yılında devletin 774 hastanesi vardı. Bu durumda 559 hastane nereye gitti?
https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...rmedi-7503442/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Ankara da yaşıyorum. Genelde bakliyat bozulursa 2 yıllıktan fazla olanlar. Salça yağ makarna bakliyat seker vb 1 yıl rahatlıkla herhangi bir şey uygulamadan duruyor. Bizulan olursa bulgur pirinç gibi kuşlara gidiyor. Nemli bölgede saklamak zor. Sakaryada yaşadım soğan patates bile 2 ay anca duruyor. Ankarada 4 ay rahat bozulmadan durur.
Bu da demek oluyor ki hayat aşırı pahalı herkes bir şekilde tasarruf ve stok yapıyor. Gariban daha ne yapsın o zaman.
2.5 kg lık paket paket gönen baldo stok yapmıştım
4x5 kg un stok vardı. makarna vardı hepsi ambalajında idiler.
5 aydır Rizedeyim, bir sebeple. çocuklar istanbulda.
paketleri delip çıkmışlar kurtlar, böcekler. bazıları kelebek olmuş
hepsini çöpe attı,
mısır unu vardı, oda gitmiş, 2 haftalığına istanbula geldim, mısır ununu atmamıştı, onu da ben attım
elek ile temizlemeye çalıştı hnm, olmadı
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bankaya gidip kredi çektiğinde %30-40 brüt maliyet çıkıyor. 25 bin TL limitli dört kart alıp asgarini ödesem %1,5 faize denk geliyor. Seçime kadar stratejik bir yolla limitin hepsine altın döviz alacağım borcun asgarisini ödeyeceğim.
Yer İmleri