Sayfa 589/994 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. #eggub ve #otkar oyuncuları aynı kişiler sanırım.bofayi mayın eşeği gibi kullanıyorlar bofa ikisini de bir gun ölümüne alıyor diğer gün sözde zararina aldığını basıyor.karsi tarafta ayak bacaklari var . y t d

Sabırsız kişi borsada sabrı öğrenmiyorsa para kazanmayı da öğrenemeyecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    #eggub ve #otkar oyuncuları aynı kişiler sanırım.bofayi mayın eşeği gibi kullanıyorlar bofa ikisini de bir gun ölümüne alıyor diğer gün sözde zararina aldığını basıyor.karsi tarafta ayak bacaklari var . y t d

Sabırsız kişi borsada sabrı öğrenmiyorsa para kazanmayı da öğrenemeyecektir.

evet sn kartopu bende farkettim...

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kap iyimi kötümü bilemedim
    Ne diyor ki

4.  Alıntı Originally Posted by Cantaci71 Yazıyı Oku
    Ne diyor ki
    Ne diyecek 1 nisandan itibaren bist 50 de diyor yani 1 nisandan sonra böyle katakulli ile açığa satış yok net açığa satış serbest olacak tahtada, bankof istediği gibi at koşturacak.
    Bu tahta sasa gibi değil ki sahibi olsun patron mal alsın, açık yapanı kucaktan indirmesin. Bizim tahta sahipsiz kartopu bofa zararına satıyor demiş yahu nereye zararına satıyor.
    Geçen hafta aldığı maliyet 380 sattığı 400, cuma 402 den 70 bin lot çekti adam dün 460-440 aralığından bastı hafta sonu bofanın kar tablosunda otkardan dünyanın karı olacak zararına iş yapması için sattığını tepeden geri koyması lazım ondada sasa gibi sağlam patron yokki tahtada açıkçı görünce vursun tavana.
    Bugün 11 de bedelsiz ve sermaye tavanı haberi gelirse yırttık gelmezse yine hepimize hüsran yine hepimize bofanın algosu var.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Hale bak ya bütün otomotiv sektörü yardirdi gidiyor, tofasi, gördü asuzu bile gidiyor ya biz bankof un açık kapatmasini bekliyoruz. Şu tahta bu kadar mı sahipsiz be kardeşim, hani hmgectim bedelsizi genel.kurulu bulunduğumuz sektör gidiyor yahu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Gk katılacak olan var mı?
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7. gk dan umarım bir süpriz çıkar yönetim teklif verse yeterli sonrada spk dan onay istenir hayırlısı
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

8. Bank of bi sal bizi be sal be kardeşim bugünde en yüksek satıcı diğer satıcı ula KY 400 TL üstüne çıktığından beri don paça satıyor. Bugün geçtim fordu türktraktörü koç holding bile %6 da be senin algona tüküreyim bank of emi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 589/994 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •