Sayfa 589/948 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Birleşme olsa elbet güzel olur olmasa ne olur ozbalin sahibi Erciyas holding sonuçta en fazla yüzde 10 yada yüzde yirmi gelse ne olur bunu göze alamayan nasıl birleşmeden kazanicak herkesin gönlüne göre olsun ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Birleşme oöursa harika olur olmazsa ise hüsran olur ve klasik ky satar spekte alttan toplar..3 ay sonra gene eskş yerine gelir..

Açıkçası ben satıvı değil alıcıyıym bu şirkete inandım çalışmaları hoşuma gitti neden bir erbos olnasın dedim ve ona göeire yatırım yaptım..yani birleşme kararı çıktıktan sonra satıcı değil daha iştahlı alıcı olurum..

Tek isteğim kağıt hakkettiği yere gelsin..artık 4lü rakamları haketmedik mi..

2.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Birleşme oöursa harika olur olmazsa ise hüsran olur ve klasik ky satar spekte alttan toplar..3 ay sonra gene eskş yerine gelir..

Açıkçası ben satıvı değil alıcıyıym bu şirkete inandım çalışmaları hoşuma gitti neden bir erbos olnasın dedim ve ona göeire yatırım yaptım..yani birleşme kararı çıktıktan sonra satıcı değil daha iştahlı alıcı olurum..
    İnşallah gönlüne göre olur birleşmede 5 yıl vergi avantajı da var 5 yıl kurumlar vergisi yok örnek Erciyas boru senede 60 milyon kar yapsa yüzde 20 si 12 milyon eder 5*20=60 milyon avantaj cepte kalır gider azalır çok faydası olur bizimde yüzümüz güler ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Şimdi müsait değilim,ayrıntısını akşam yada hafta sonu en geç pazartesi atarım son takası..

Yıllık aylık,ve haftalık...

Adam Garan dan almış Ziraate vermiş ,bugünde oradan satış koyuyor gibi geldi bana...
    bu nasıl takip böyle.. ismi mi yaziyor adamın? Dedektif gibisiniz korkulur..

4.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku

Tek isteğim kağıt hakkettiği yere gelsin..artık 4lü rakamları haketmedik mi..
    Katılıyorum bu hisseyi elimde tutmanın tek sebebi bu . . şirket adam gibi üretim yapan şirket..

5. Şimdi Düşünüyorum..
    Koskoca Erciyas holding koskoca Kamil Erciyas..yıllarını vermil itibarlı bir adam..rakşbi ERBOS borsada efsane olmuş..kendi daha iyisini neden istenesin ????

Ve şirketlerin birleşmesini dülğnüyorum...Üstelik Özbal da onun artık..
    Küçük prosedürler kalmış..
    gene aklıma genel kurul geliyor Kamil Erciyas konuşma yapıyor..

düşünüyorum Erciyas holdingin patronu TROL değildir yaa biz vazgeçtik desin..Neredeyse hisselerin %90nnını toplanmış SPEKle beraber...Ziraat Ak investaz..
    Bunu demesi için TROL olması gerek. Madem vazgeççcen şirketi niye aldın madem vazgeçcen niye başvurdun soruları geliyor aklıma..bir de Trolmusun kardeşim o zaman sen diyesim geliyor..

sonra aklıma yılların Sanayicisi ismi iyi anılan Kamil Erciyas geliyor ve böyşe bir trollüğe imkan veremiyorum..hakkımıxda hayırlısı olsun..

8. 2.77 kapattı.

Sayfa 589/948 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •