Sayfa 589/905 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. haftalık pasta

aylık pasta

haftalık takas

aylık takas

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen de gelseydin voltran tam olacaktı....ama sanırım berkosandaki pozisyonunu bozmak istemediğinden buraya gelemiyorsun...berkosan benim de çok sevdiğim ve değer verdiğim bir hissedir...o hisselerimi uzun vadeli tutmak istiyorum...sonuçta bebek...bir gün yürüyüp koşacak...anne ve babası ona iyi bakıp besliyorlar....o bebek de bir gün adam olacak....
    Berkosan da uzun bir yoldayız dostum..otomotiv ile ilgili gelişmeleri paylaşmışsın..
    Berkosan avrupa’da yerini aldı ve bu büyük bir hikayedir..
    Piyasa değeri 1 milyar ve kılçıksız bebektir..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar yine de bu haberi şirketi arayarak teyit ettirmek lazım....acaba daha önce siparişleri verilmiş başka vinçler olabilir mi diye...bunu pazartesi sormak lazım...yalnız genel olarak yapılan çalışmalarda bir ivedilik bir acele bir telaş var....buda ister istemez bizi şüphelendiriyor...
    Sayın keko arayıp bilgi alırsanız burda paylaşır mısınız?
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Sayın keko arayıp bilgi alırsanız burda paylaşır mısınız?
    elbette...zaten edindiğim her bilgiyi paylaşmayı seviyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Burnuma hisse de operasyon kokuları geliyor. Bir derginin KAP haberi gelmeden bir paylaşımı nerede ise tüm sosyal medyada yayınlaması ilginç geldi bana! Hisse toplu iken peş peşe çeşitli kaynaklardan ''haber'' paylaşılması tesadüf mü acaba. Bunca yıllık tecrübeme göre bana pek tesadüf gibi gelmiyor ama yinede bekleyelim bakalım ne olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Burnuma hisse de operasyon kokuları geliyor. Bir derginin KAP haberi gelmeden bir paylaşımı nerede ise tüm sosyal medyada yayınlaması ilginç geldi bana! Hisse toplu iken peş peşe çeşitli kaynaklardan ''haber'' paylaşılması tesadüf mü acaba. Bunca yıllık tecrübeme göre bana pek tesadüf gibi gelmiyor ama yinede bekleyelim bakalım ne olacak.
    Dostum yıllardır bekleyen iskele uzatma projesi hemen onaylanmasaydi,700 dönümlük arazisi aceleylen sit alanından cikarilmasaydi ve BDY Manisa'da yatırım kararı almasaydi tüm bunlar olmayacaktı...bu olanların suçlusu bu gelişmelerdir..

Bu gelişmeler olduktan sonra birileri elbette bu gelişmelerden bir anlam cikaracakti..belki bir hafta sonra belki de bir ay sonra belki de kimsenin ruhu duymadan bu hisseyi cikaracakti ama kimsecikler bu çıkışa anlam veremeyecekti...ky satacak by lar ise toplayacakti..

Bu konuda sayın maharaja teşekkür borçluyuz...o olmasaydı bizler bu gelişmelerden haberdar olamayacaktık ...belki de egegubrenin çıkışlarına ineğin trene baktığı gibi bakacaktık..

7. Aslında bana göre herşey BYD nin yatırım kararı vermesi ile olumlu yönde değişti...devlet baba 1 milyar dolarlık bu yatırımın olması ile 5000 kişinin istihdam olacağını gördü...bu yüzden de bu yatırımın olması için devlet seferber oldu...byd nin ihracat yapması için büyük bir limana ihtiyacı vardı..bence en uygun olarak egegubrenin limanını gördüler...bu yüzden de bu limanın daha da uygun hale gelmesi için iskelenin uzatılmasına ,liman arka sahası 700 dönümü sit alanından çıkardılar..devlet baba tarihi bir yerleşimi ülkenin gelişmesine feda ettiler..kar ve zararı karşılaştırıp böyle bir karar aldılar..ülkemizde böyle gelişmiş bir liman az bulunuyorken ,tarihi eserler ise zibil gibi çok ...

Hükümet ayrıca ileride bu yatırımı seçim malzemesi için de kullanabilecek..bu yüzden de bu yatırım çok mantıklı göründü..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum yıllardır bekleyen iskele uzatma projesi hemen onaylanmasaydi,700 dönümlük arazisi aceleylen sit alanından cikarilmasaydi ve BDY Manisa'da yatırım kararı almasaydi tüm bunlar olmayacaktı...bu olanların suçlusu bu gelişmelerdir..

Bu gelişmeler olduktan sonra birileri elbette bu gelişmelerden bir anlam cikaracakti..belki bir hafta sonra belki de bir ay sonra belki de kimsenin ruhu duymadan bu hisseyi cikaracakti ama kimsecikler bu çıkışa anlam veremeyecekti...ky satacak by lar ise toplayacakti..

Bu konuda sayın maharaja teşekkür borçluyuz...o olmasaydı bizler bu gelişmelerden haberdar olamayacaktık ...belki de egegubrenin çıkışlarına ineğin trene baktığı gibi bakacaktık..
    1- 1,5 yıldır toplayanlar topladı zaten milleti bıktırdılar baskı yaparak. EM den önceki 2013 bilançolarına göre hisse uzun süre baskılanarak düşük çarpanlarla işlem gördü. Bu gelişmeler olmasa bile liman uzatmadan tutun da 2013 ten bu yana değerlendirilmeyen varlıkların olduğunu hisseyi takip eden herkes biliyordu.

Sayfa 589/905 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •