Sayfa 59/942 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 7531 madde; 465 - 472 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Dayanamiyorum futbolcu parasina kadar dusurulen gs ve ts hiselerini almassak ayip olur diye dusunuyorum bir messi 350 milyon euro ediyor ts 50 milyon euro trabzonsporda su an ikitane messi oynuyor abdulkadir ve yusuf devre arasi gelen teklifleri hepberaber beklicez speke saygilar ytdddddd

2.  Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    Dayanamiyorum futbolcu parasina kadar dusurulen gs ve ts hiselerini almassak ayip olur diye dusunuyorum bir messi 350 milyon euro ediyor ts 50 milyon euro trabzonsporda su an ikitane messi oynuyor abdulkadir ve yusuf devre arasi gelen teklifleri hepberaber beklicez speke saygilar ytdddddd
    Hagi... çok motivesin 👏👏👏 .... ülker ikram bisküvi reklamı var di hatırlar mısın 😊 sen yenisin galiba 😊 ... takım iyi gidiyor sportif olarak mutluyuz bursa maçında statta idim ve binlerce insanın mutlu olmasına ayrıca sevindim... hissede olan arkadaşlarda inşallah beklentilerini alırlar kazanırlar.. isler yolunda görünen ..

Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.

3. İlk ts hissesi alisim gecen sene gs den iyi kazandim ev aldim simdide ts bir araba cakerse altima of zaten yalan yok turkiyede gs sampiyon olamicaksa ilk isticem takim ts dir hatta yillar once ts sampiyonluga giderken hic sansi olmayan gs yenince az saydirmadim kendi takimima ama en zevkli maclarda ts ile gs arasi geciyor bu ligte ne maclar seyrettik ts yi severim ytddddddd

4.  Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    İlk ts hissesi alisim gecen sene gs den iyi kazandim ev aldim simdide ts bir araba cakerse altima of zaten yalan yok turkiyede gs sampiyon olamicaksa ilk isticem takim ts dir hatta yillar once ts sampiyonluga giderken hic sansi olmayan gs yenince az saydirmadim kendi takimima ama en zevkli maclarda ts ile gs arasi geciyor bu ligte ne maclar seyrettik ts yi severim ytddddddd
    sec beğen al
    turkiyede 100 000 eur.

http://www.autoscout24.de/ergebnisse...016&ustate=N,U

5. q sg

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by $DOLLARS$ Yazıyı Oku
    sec beğen al
    turkiyede 100 000 eur.

http://www.autoscout24.de/ergebnisse...016&ustate=N,U
    Adamlar ülkelerindeki para birimi ile 35/40 bine aldıkları arabalara bak bizde ise 15 katı pahalı. Hem kurdan hemde çok çok yüksek vergilerden dolayı yazık.

7. Sahol kardesim insallah aliriz onlardan bitane ts gercek degerine geldimi foto atarim bitane

8. Bist 100 den atmışlar tspor u hakettin spek wc kağıdı yaptın kağıdı

Sayfa 59/942 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •