Sayfa 59/364 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. 5,2x leri görecek demiştim. Dün 5,29 a dokunmuş. Büyük bir sıkışma var. Yabancı satışı bittiyse, önümüzdeki hafta yukarı doğru sert hareketler olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by traderage Yazıyı Oku
    5,2x leri görecek demiştim. Dün 5,29 a dokunmuş. Büyük bir sıkışma var. Yabancı satışı bittiyse, önümüzdeki hafta yukarı doğru sert hareketler olabilir.
    Deutche satıyor City alıyor bakalım ne olacak.Ama tehlikeli yerde geziyor.
    .................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by alagadi Yazıyı Oku
    Patron hissesi bu birader garanti yatırımda hesabım varken de almıştım 4,1xx fiyatlardan portföycü telefon açmıştı enka almışsınız patron hissesidir dedi az kar ile satmıştım o vakit kafasına göre takılıyor işte, sabrını sınamaya seni daraltarak devam ediyorsa doygunluğa ulaşmıştır
    Bir patron hisseyi neden bu kadar rezil eder.?
    ben patron olucam hissem yerlerde sürünecek yatırımcıyı kaçırcam.

4.  Alıntı Originally Posted by alagadi Yazıyı Oku
    Patron hissesi bu birader garanti yatırımda hesabım varken de almıştım 4,1xx fiyatlardan portföycü telefon açmıştı enka almışsınız patron hissesidir dedi az kar ile satmıştım o vakit kafasına göre takılıyor işte, sabrını sınamaya seni daraltarak devam ediyorsa doygunluğa ulaşmıştır
    Size kesinlikle katılıyorum. Siz olayı çözmüşsünüz. Yatırım yaparken bu çok önemli bir kriterdir. Patron kağıdı hisselerde temel analiz, teknik analiz sökmez.....patron ne zaman isterse o zaman gider hisse.

5. Çok ama çok rezil bir durum.

6. sanırım bu yıl biraz sancılı gecicek gibi.şimdiye kadar beklenen atagı yapamadı bir türlü

7.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    sanırım bu yıl biraz sancılı gecicek gibi.şimdiye kadar beklenen atagı yapamadı bir türlü
    Hissenin dünü ve bugünü üzerinde hiç etkisi olmayan tahmin ve temenniler bir yana gerçekler bize şunu anlatıyor ; BIST 100'deki tarihi seviyelere rağmen, ayrıca şirketin bedelsiz sonrası beklentilerin tersine ve/veya üzerinde kar açıklamasına rağmen hissenin mevcut durumu ve gün geçtikçe devam eden kan kaybı, olası kötü senaryo durumunda olumlu yorum imkanını elimizden alıyor, uzun ve eziyetli bir süreç olmamasını dliyorum.

8. satışlar bitti galiba. hacim oldukça düştü.

Sayfa 59/364 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •