Sayfa 59/298 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 465 - 472 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. 1,91 sattlık al veriyor spek bunu değerlendiriyor

2. satıcıların güçlenmesi bekleniyor yeterince dolunca bir daha deneyecek gibi

3.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Başkan kimse piyasadan büyük değildir, iki gün sonra bir Kap haberi düşer yada bir ağa alım yapmaya başlarsa, krediler ellerinde patlar o zaman ..
     Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    kısada Bayrak formasyonu var bekliyoruz bakalım, ama bir kaç gündür gitmesini istemeyen birileri var, ama şu bir gerçek 'kimse piyasadan büyük değildir' birilerinin beklentisi var ki baskı kuruyorlar.. mesela bugün 108 bin satmış arkadaşın biri ve kesinlikle KY olacağını düşünmüyorum..

Arkadaş teknik yorum yapıyoruz, millet elma, armut, portakal diyor.. kısada bayrak demişiz, 1,88-1,97 yapmış Allah bin bereket versin.. Benim başkaları gibi 2 yıl bu hisseyi taşımaya niyetim yok.. Art niyetimde yok, samimi olarak söyledim ilk defa aldım bu hisseyi.. ''Teknik yorum'' adı üzerinde yorum, benim şahsi düşüncelerimdir, kimselere tavsiyede bulunmuyorum. herkes kendi aklını kullansın. tekniğin işlemesi için rakamların hedeflerine ulaşması gerekmektedir...umarım hisse 2 üzerine atabilirse armutcuların sesi soluğu kesilebilir.

4. Ay sonuna doğru 2017-6 aylık bilanço açıklanacak eğer bilançoda bir düzelme olursa bu zaten önceden biliniyor ve ona göre alım satımlar yapılıyor.
    Önceden 40-45 liralık bilançolarda 3-3.5 ) uk kar yapılıyordu şimdi neredeyse aynı hasılatta kar bile ortaya çıkmıyor. Yani karlılıkta iyice düştü.
    En son alınan ihale tarihini ben bile unutttum.

5. Vay be ne insanlar var adam 1.97 den hemen satmış karı cebe koymuş yarında bir bakmışsınız en düşükten aldık derler bu arkadaşlar .ışte tekniğin gücü )))

6.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Vay be ne insanlar var adam 1.97 den hemen satmış karı cebe koymuş yarında bir bakmışsınız en düşükten aldık derler bu arkadaşlar .ışte tekniğin gücü )))
    bana mı dediniz ? ben 1,97 sattım diye bir kelime kullandım mı acaba ?

7. Satılmayan hisse kar değildir veya zararda değildir.97 ye satmayacağım 2 yıl oldu 2.50 den aşağısı kurtarmaz.aldıkça alıyorum.süreklialıyorum .nakit gelsin almaya devam edeceğim.eninde sonumda 5 lira bu kağıt.dagiti kaçırdım 1.50 sattım 2.50 oldu bunu en az 2.45 te vereceğim .teknik işlemez bunda boşuna kafa yorma ortak.spek isterse gider istemezse akşama 180 e iner istediğin kadar çiz alttan üstten farketmez

8. Akşama 2li rakamları görürüz inşallah ama haftaya kadar 2.30 ları umut ediyorum.çok gel git yapmaya başladı.spek mal toplamaya çalışıyor ama zor malı alır burdan.sesli düşündüm.herkes kendi fikrine göre al sat yapsın

Sayfa 59/298 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •