Sayfa 59/1004 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün kasa biraz daha erimiştir muhtemelen. Şortcu akıllı adamlardan oluşuyor, longculara bastırdı zorla poz. kapattırdı
    onu shorçulara daha çok yaptı dünkü grafiğe bakarsanız iki yönlü de stop ettirmiş sabah açılışta shortçuya öğleden sonra longcuya..ha işlemi uzun periyotta long yapanı aha bu gün stop ettirdi ama dayanan oyunu gören kademe yaptı hocam tıpkı sizin garan gibi...farkında değilsiniz ama garan long işlemin endeks vadeli de olması gerektiği gibi..
    vs vs varyasyon çok ..
    ama ben şahsen o pozunuzu beğebiyorumda dün beni yanlış anladınız ..
    eğer viop yapıyorsak reverse yaparsan abi senin adına daha iyi olur kademeden zıyade

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar manuel işlemi kestim biliyorsunuz. Sadece faydası olur diye yazarım dedim. 1 DK larda hacimli satış gelince hemen arkasına daha yüksek hacimli pin bar alım yapıştırıyor. Resmen kademelere lot (çuvala adam) bekliyor. Sistemim 1710 short 1690 flat (şimdi verdi, izleyen stop çalıştırdı) vermiş flat izliyoruz ama bu hacimli hareketlerin kırılımı ne yöne olursa o yöne bi 8 10 bin puanı var her iki yönde de arkadaşlar dikkatli olsun bol kazançlar.

Aynı durum 1720 de de vardı, hacimli alımlara short pin bar yapıştırdı günlerdir.

Kutu çizsek, 1725 - 1680 kutusu olur, o kutunun dışına hacimli çıkışlardan bahsediyorum.
    harika bir bakış açısı.!!

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Herif diyor ki; shortçulara yağmurlu günde su yok.
    selamun aleyküm hayırlı cumalar

saatlik üçlü ÇİZGİ ayarlı sistemli MOST bist 100 endeksi fiat 1180 05/11/2020 günü yukarıya Al vermiş devam etmekte şu ? an fiat kaç kaç puan almış denilebilir

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler..
    Tüm şortcular poz. kapattı

Başka poz. kapatmayan şortcu varsa süülesin ben kapatmadım diye, sonra düşüş oluyor ben tepeden şortları tutuyorum diye hava atılıyor
    Benim gazoz kapaklarim hala shortta. Bugun opsiyonlarin vade sonu abd'de ve haftaya da yemin toreni var. Washington'a asker yigiliyor surekli kargasa cikmasi bence %100. Dunku bankalara faiz dusurun aciklamasi da bence yabancinin ilgisini kesmistir bizim borsaya diye dusunuyorum. Bu sartlarda spot 30 174-176 bine giderse oradan da kalan gazoz kapaklarimi ekleyip beklerim.

5. bilişim teknolojiye alım gelmiyor diye yakınmıştım gelmeye başladı.!!!hey yavrum hey aynı senaryo

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    onu shorçulara daha çok yaptı dünkü grafiğe bakarsanız iki yönlü de stop ettirmiş sabah açılışta shortçuya öğleden sonra longcuya..ha işlemi uzun periyotta long yapanı aha bu gün stop ettirdi ama dayanan oyunu gören kademe yaptı hocam tıpkı sizin garan gibi...farkında değilsiniz ama garan long işlemin endeks vadeli de olması gerektiği gibi..
    vs vs varyasyon çok ..
    ama ben şahsen o pozunuzu beğebiyorumda dün beni yanlış anladınız ..
    eğer viop yapıyorsak reverse yaparsan abi senin adına daha iyi olur kademeden zıyade
    Alakası yok, hep demişimdir Uzun vadede garanı 10.30 üstü satıp 7.30 altında alan kâr yapar... Dikkatinizi çektimi bilmiyorum yarımkebce yazmadım.
    Hamdım Piştim Yandım

7. pala pala.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    selamun aleyküm hayırlı cumalar

saatlik üçlü ÇİZGİ ayarlı sistemli MOST bist 100 endeksi fiat 1180 05/11/2020 günü yukarıya Al vermiş devam etmekte şu ? an fiat kaç kaç puan almış denilebilir
    aleyküm selam.hayırlı cumalar.
    gayet iyi

Sayfa 59/1004 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •