Sayfa 59/125 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon
Arama sonucu : 999 madde; 465 - 472 arası.

Konu: GWIND - Galata Wind Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    “Kişi kendini överken gerçeği itiraf edermişâ€
    Size tetikçilik yapanlar gibi davranıyorsunuz diyoruz... yani fiyatları biliyorsan satar/alır her zaman kazanırsın burada işin ne.. bu kağıt zaten yeni arz; teknik açıdan kimse şu olacak bu olacak diye isabetli yorum yapamaz... maşallah sen fiyat bile veriyorsun..

başka kapıya.... burada panik yaptırdıklarınız/yapanlar sattı..

şimdi düştükçe tırtıklama zamanı siz ve operasyoncular ne kadar uğraşsanız da epey tırtıklayacağız.. boşuna kürek çekiyorsun..varsa teknik temel yorumun ondan bahset.. iniş çıkış fiyatını tahtacı ve yancıları dışında kim bilebilir?

Dediğim gibi birisi (serbest gezen bir köpek balığı) canınızı çok yakar/yakmak üzeredir...
    YTD
    --Doğru söze ne demeli....

2. ABD Borsası Nasd**’a başvurdu!
    Doğan Online bünyesinde bulunan Hepsiburada.com, ABD’de Nasd** borsasında halka arz için dün başvuru yaptı. Halka arzda şirkete Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman Sachs, BofA Securities ve UBS Yatırım Bankası aracılık ediyor.

3. pazartesi günü .doğan gurubun harekeli olması gerekli .amerika borsası nasdağa hepsi buradakom halka arz için müracat ettiler .bizde spk onay verdi .spk d yarırım bankada onay verdi .artık gwind dde yön belirlenir .inş diyelim

4. Bugün 3,9x lara bir merhaba diyelim mi?Ver o zaman müziği..........dıp tıs dıp tıs...........

5. Bu o.ç. nın niyetini arkadaşlar ben 2 hafta önce sezdigimde kendimce milleti uyarmaya çalıştım....... Bu adamların niyeti bu kağıdı 2 lere kadar getirmek.......

6. Nasıl bir alaka bu yahu Pardon yanlış anlamışım.
     Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    pazartesi günü .doğan gurubun harekeli olması gerekli .amerika borsası nasdağa hepsi buradakom halka arz için müracat ettiler .bizde spk onay verdi .spk d yarırım bankada onay verdi .artık gwind dde yön belirlenir .inş diyelim
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

7. Yazdığım yazının ne kadar faydalı olduğunu anlamışsınızdır umarım. Benim de size tavsiyem, burada bilgi paylaşacaksanız o bilginin doğruluğunu teyit edip paylaşmanızdır. Sizin paylaştığınız videoyu izleyip hisse alan olmamıştır umarım. Ya da size sorayım; 4.50 civarı baskılanıyor, gelecek var, artacak falan gibi ifadelerinizden etkilenip alan var mıdır?. Halbuki ben iner çıkar dememiştim. Sadece matematiksel bir değerlendirme yapmıştım. Çünkü paylaştığınız videoda uzman gibi yorumlar yapan zat tam bir "cahil" idi.

Neyse, umarım biraz kendinize ders çıkarabilirsiniz. Sağlıcakla.
     Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Yani sizin hisseniz yoksa buraya gelip kağıdı veya patronunu niye kötülüyorsunuz.
    Yatırım yaptığınız hisselerde yorum yapmanızı şiddetle tavsiye ederim... sizin gibi yorumcuları görünce yeni alımlara karar verenlere mal kaptıracaksınız ... ucuza satmaya devam edin... kağıdın diğerleri den farkı derinliği olması yani yabancı veya yerli büyük oyuncular kağıdı kusa zamanda toplayamaz... biz de bu baskı döneminde �baskılanan fiyattan� ne toplasak kardır. Kısa vadeli kağıt iner ancak birdenbire �yurt dışı bir fon� gelir �geleceğin sektörüne� yatırım yapar diye mi korkuyorsunuz?

Biz yatırım yaptık ve satmayacağız.. siz yatırım yapmadıysanız patrona güvenmiyorsanız.. ne işiniz var burada... Yeni gireceklere yardım adı altında �kağıdı aşağıya düşürmeye çalışanların mal kaptırmasını� önlemek istiyorsanız o başka.. siz yazdıkça hisseye ilgi artacaktır...

YTD
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

8. aydın doğan galata gwind .iyi bastın malı assagı son nokta neresi bilemeyiz ama .artık yatay trend yakındır yada yataya bağlarsın artık.olumlu nasıl bir haber bekliyorsun .bilinmezde.ters köşe yapıcaksın.bu hisseyi bu ortamda 2 tl 1.50 lere düşürmen imkansız şu an için olumsuz hava olursa burdanda çakarsın o zaman düşerde.spk ye 30 hazirana kadar .5.06 alım sözün var.halka arz fiatına seve seve gelmezsen ....... geleceksin.elin mahkum.halka arzda borsada yeni olan ve ya olmayan her patron itibarını onurunu düşündü hissesine sahip çıktı.ama bizde aydın doğan galata gwind.de malesef.borsada vurgun vurmaya alıştığı için .bunlar normal .ama yön şu an aşşagı kırarda yukarı çıkarsa .borsa simsarı nereye götürür bilinmez.nasdağ dan olumlu haber gelicem .hapsi burada com kalka arz oluyor.orda oldumu .bizim simsar paragöz .burdada halka arz yapar .gurup hisselerine yarayacaktır.zararda çelik halatı milpa içi boş pazarlama şirketini 10 kat götüren .holding hissesini 15 kat götüren ditas doğanı 4 tl den 8 misli den fazla götüren bizim simsar .illaki gwind dede plan yapıyor .vurgunu borsada yapıyorlar alışmışlar .izlicez görücez.hayalde olsa .aydın doğan var bir vurgun da bunda olurmu olur .çift rakamlar orda işte ne ağlayanlar olur .

Sayfa 59/125 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •