Yazdığım yazının ne kadar faydalı olduğunu anlamışsınızdır umarım. Benim de size tavsiyem, burada bilgi paylaşacaksanız o bilginin doğruluğunu teyit edip paylaşmanızdır. Sizin paylaştığınız videoyu izleyip hisse alan olmamıştır umarım. Ya da size sorayım; 4.50 civarı baskılanıyor, gelecek var, artacak falan gibi ifadelerinizden etkilenip alan var mıdır?. Halbuki ben iner çıkar dememiştim. Sadece matematiksel bir değerlendirme yapmıştım. Çünkü paylaştığınız videoda uzman gibi yorumlar yapan zat tam bir "cahil" idi.
Neyse, umarım biraz kendinize ders çıkarabilirsiniz. Sağlıcakla.

Originally Posted by
indian
Yani sizin hisseniz yoksa buraya gelip kağıdı veya patronunu niye kötülüyorsunuz.
Yatırım yaptığınız hisselerde yorum yapmanızı şiddetle tavsiye ederim... sizin gibi yorumcuları görünce yeni alımlara karar verenlere mal kaptıracaksınız ... ucuza satmaya devam edin... kağıdın diğerleri den farkı derinliği olması yani yabancı veya yerli büyük oyuncular kağıdı kusa zamanda toplayamaz... biz de bu baskı döneminde �baskılanan fiyattan� ne toplasak kardır. Kısa vadeli kağıt iner ancak birdenbire �yurt dışı bir fon� gelir �geleceğin sektörüne� yatırım yapar diye mi korkuyorsunuz?
Biz yatırım yaptık ve satmayacağız.. siz yatırım yapmadıysanız patrona güvenmiyorsanız.. ne işiniz var burada... Yeni gireceklere yardım adı altında �kağıdı aşağıya düşürmeye çalışanların mal kaptırmasını� önlemek istiyorsanız o başka.. siz yazdıkça hisseye ilgi artacaktır...
YTD
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri