Sayfa 59/426 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 465 - 472 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Su an kimse ses çıkarmaz bununla ilgili. Bunlar hisse prim yapınca ortaya çıkıyorlar. Bu arada sn meteor78 dediğiniz gibi 2018 yılı faliyet karı yok denecek kadar az. Kambiyo karı rekor yapmış. Ama şöyle geriye dönüp eski bilançolara bakıyorum. 2018 3. Çeyrek kârı 373 milyon TL imiş. Hisse fiyatı 0,6-0,7 lerde imiş. Fk 0,8 leri görmüş değerli şirketimiz. Yani faliyet karı zirve yapmış, kambiyo karı da aynı şekilde. Bu hisseyi buralarda tutmak için çok ciddi art niyetli olmak gerek. Bunu holding iskontosu , kambiyo karıni piyasa önemsemiyor gibi açıklamak doğru değil. Adamlar diyorki biz ucuzuz , ama ben istersem tuvalet kağıdı değerine bile dusurebilirim. Bu benim kendi yorumum değil. Adamların 20 senedir yaptıklarının özeti. Serhateco,chevron,hkm... Bu arkadaşlarin engin bilgilerini bu zamanlarda paylaşmalarını bekliyorum açıkçası. Hisse biraz prim yaparken bu yazılanları gereksiz bulup gevşek gevşek konuşuyorlardi.
    Hepimiz gidişata göre pozisyon aldık .

Her açıklama her söylem doları çıkartıyordu .

Dolar olayını geçsek bile dünyada gemi taşımacılığından kazanılan paralar, navlun fiyatlarının rekor seviyelerde seyretmesi ucuz olduğunu gösteriyordu.

Herşey böyle ilerlerken Bu ülkede dolar 18 olcağını bir günde 10 olcağını kim tahmin etti ?

Viopda seansa yarım saat kala aşağı marj yuzde 80 yapılıp herkesi batırıcaklarını kim tahmin etti ?

Bir günde bireysel yatırımcının koca koca fonların yatırım stratejisi tuzbuz oldu.

Ama durmadan boş konuşuyosun sürekli hiçbirimizin patronu savunduğu yok herkes çıkarlardı doğrultusunda hareket ediyor.

Patron patron diyorsun Vestelin patronuna denilenleri herkes biliyor ama nerden nereye geldi .

2. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

3. Bu kez de Baltic Dry, Capesize, Panamax yukarı bizimkiler aşağı. (2021 sonunda Baltic Dry endeksinin düşüşü çoğunlukla Capesize kaynaklı idi.)

https://en.stockq.org/market/global.php

24 Aralık’ta 2021’in kapanışını yapmıştık. Yılın son haftası endekste işlem olmamıştı. Son duruma göre dolar bazında 2021 yılı 2. çeyrek civarındayız. 2022’de endeksler biraz daha düşüp 2021 yılı ilk 6 ay ortalamasında kalsak bile çeyreklik 5 milyon dolar denizcilik karı gelir. Bu da diğer faaliyetlerden gelecek 5 milyon dolarlık bir kar ile bile 2022 yılı için 25 milyon dolarlık faaliyet karı demek olur. 2021’deki faaliyet karı 2021’in ikinci yarısında navlunlar çok daha yüksek seviyeye çıktığından 35 milyon dolar hatta daha fazla olabilir.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...151795719?s=21
    Son düzenleme : meteor78; 04-01-2022 saat: 16:51.

4.  Alıntı Originally Posted by Serhateco Yazıyı Oku
    Hepimiz gidişata göre pozisyon aldık .

Her açıklama her söylem doları çıkartıyordu .

Dolar olayını geçsek bile dünyada gemi taşımacılığından kazanılan paralar, navlun fiyatlarının rekor seviyelerde seyretmesi ucuz olduğunu gösteriyordu.

Herşey böyle ilerlerken Bu ülkede dolar 18 olcağını bir günde 10 olcağını kim tahmin etti ?

Viopda seansa yarım saat kala aşağı marj yuzde 80 yapılıp herkesi batırıcaklarını kim tahmin etti ?

Bir günde bireysel yatırımcının koca koca fonların yatırım stratejisi tuzbuz oldu.

Ama durmadan boş konuşuyosun sürekli hiçbirimizin patronu savunduğu yok herkes çıkarlardı doğrultusunda hareket ediyor.

Patron patron diyorsun Vestelin patronuna denilenleri herkes biliyor ama nerden nereye geldi .
    Ya arkadaşım. Dovız kadar çıkama, endex kadar çıkama , navlun kadar çıkama ,tuik in açıkladığı enflasyon kadar çıkama sonra sen bu işlerden anlamıyorsun boş konuşuyorsun de. Bu şirket ile ilgili hep negatif durumları soyluyorsunuz ve ıster ıstemez etkılendıgını soyluyorsun. Iyıdı pozıtıf durumda da fıyatlamadı kı? Hıcbır zaman da fıyatlamamış. Bilerek ve isteyerek hısse ya ucuz bırakılıyor yada bedavadan bıraz pahalı. Iyı gelecek bilancoyu da sağır sultan duydu sanırım. Bakalım şirketimiz nasıl hareket edecek. Şirket yetkılısı agzı ıle konusuyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Ya arkadaşım. Dovız kadar çıkama, endex kadar çıkama , navlun kadar çıkama ,tuik in açıkladığı enflasyon kadar çıkama sonra sen bu işlerden anlamıyorsun boş konuşuyorsun de. Bu şirket ile ilgili hep negatif durumları soyluyorsunuz ve ıster ıstemez etkılendıgını soyluyorsun. Iyıdı pozıtıf durumda da fıyatlamadı kı? Hıcbır zaman da fıyatlamamış. Bilerek ve isteyerek hısse ya ucuz bırakılıyor yada bedavadan bıraz pahalı. Iyı gelecek bilancoyu da sağır sultan duydu sanırım. Bakalım şirketimiz nasıl hareket edecek. Şirket yetkılısı agzı ıle konusuyorsun.
    Tekrar söylüyorum şirket umrumda değil kimseninde olduğunu düşünmüyorum.

Temel bozulursa karlılık bozulursa ertesi gün satarım .

Senin söylemine göre o zaman birlik olup genel kurulu ele geçirelim başka bir çaremiz yok.

Eregli 2 ay sonra 4-5 tl temettü konuşuluyor oda hala fiyatları nerde geziyor.

O yüzden söylediklerinin çoğu aslında borsada genele yayılabilir.

Ama karlılığı artan şirketlerin orta vadede hep fiyatlandığını gördüm bundada öyle olcağını düşünüyorum.

6. Baltic Dry hafif yükselirken bizimkiler yine düşmüş. Bu arada Gsdde güzel hareket ediyor, bu dolar kuru ile ve geçen senenin ilk yarısına göre nispeten yüksek navlunlar ile Gsdho’yu baskılama azimlerini kutluyorum. (Ocak ayından pek bir beklentim yok zaten. Toplayabildikleri kadar lot toplayıp, Şubat ve Mart’ta bilançoya yakışır hareketi yapalım yeter.) Baskılamadaki başarılarını yukarı sürmede de göstermelerini temenni ediyorum. 😅

http://en.stockq.org/market/global.php

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Baltic Dry hafif yükselirken bizimkiler yine düşmüş. Bu arada Gsdde güzel hareket ediyor, bu dolar kuru ile ve geçen senenin ilk yarısına göre nispeten yüksek navlunlar ile Gsdho’yu baskılama azimlerini kutluyorum. (Ocak ayından pek bir beklentim yok zaten. Toplayabildikleri kadar lot toplayıp, Şubat ve Mart’ta bilançoya yakışır hareketi yapalım yeter.) Baskılamadaki başarılarını yukarı sürmede de göstermelerini temenni ediyorum. 😅

http://en.stockq.org/market/global.php
    Aynen devam.

https://en.stockq.org/market/global.php

8. Alım zamanına daha var. 12 aylık bilançonun açıklanmasına bir ay kala hareketlilik bekliyorum. Döviz artışından kazancı iyi ama daha iyi kazanmak için bunu aşağıya baskilayacaklarini düşünüyorum. Asagi da geldimi belki dahada gelmez diye hemen hücum ediyorlar. Sonra kısa bir oluyor orada da bırakıyorlar onun için kısa yükselişler iyi bırakıyor

Sayfa 59/426 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •