Sayfa 59/506 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 465 - 472 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. gedzanın bile tavana yürüdügü bir endexte çöktügü yerde can çekişiyor. (gedza örnegini tahta yapıcının efsanevi kıllığına binaen söyledim,bilen bilir).mal dağıtma desen degil,mal toplama desen degil, trade degil ,eee nedir bu şimdi ..bebek şirket amenna ama bu tarzla gitse bile çıktığı yerde enlasyonun en az yüzde 100 altında kalır..umutvar degilim..kalanlara bol kazançlar..ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    gedzanın bile tavana yürüdügü bir endexte çöktügü yerde can çekişiyor. (gedza örnegini tahta yapıcının efsanevi kıllığına binaen söyledim,bilen bilir).mal dağıtma desen degil,mal toplama desen degil, trade degil ,eee nedir bu şimdi ..bebek şirket amenna ama bu tarzla gitse bile çıktığı yerde enlasyonun en az yüzde 100 altında kalır..umutvar degilim..kalanlara bol kazançlar..ytd..
    ben de şikayetçiyim dostum..ama ne yapacaz bilemiyorum..ben hala sabır ediyorum...bakalım bu işin altından ne çıkacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bugün tavan kapatırmıyız dostlar

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bugün tavan kapatırmıyız dostlar
    biraz zor...bu adi tahtacı olduktan sonra tavan hayal...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Üstat, bunun kasada ne kadar kuru soğanı vardı ??
    sanırım hala o nakit olarak duruyor gibi
    hafta sonu bir bakıp, yazsan

6. Kcaer in takasina baktığımızda saklama değerinde en yüksek paya sahip kurumlar sırasıyla City-yatirim fonlari-is yatirim-Garanti-Bireysel gibi kaliteli kurumlar ve elinde bulundurduklari lot sayıları birbirlerine yakın gözükmektedir. En yüksek %17 en düşük %12 ilk besteki kurumlar icin.Pastanin %53 de diğer kurumlar yani ky de gibi çoğunluk..

Burdan şu yorumu yapıyorum hissenin henuz hukmedici bir spegi oluşmamış ve bunun için tahtada bezdirme çalışmaları devam ediyor olabilir.

Bir diğer durumda daha öncede vurguladığım gibi kcaer henuz rüzgarı arkasına alamadi.Bunu ne zaman yapacak?Sektör de iyi haberler gelmeye başladıkça özellikle ihracat hacminin tekrar genişlemeye basladigi duyulunca kcaer deki baskıyı piyasa kendi kıracaktir.Ayni bir süredir yenilebilir enerji,hava yolları sektöründe suan yaşanıldigi gibi sektor rüzgarina ihtiyaç var..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

7. Fed faiz oranları indirim e giderse değerli metal fiyatları artacak belkide yenilebilir enerji iştiraki şirketi tarafında ihaleler alacak yürümesi için bir kıvılcım gerekiyor sırası gelince gidecek..Bu da gider zaman lama önemli..

8. -%10 yıllık getirisi böyle görünüyor
    bir yılda hiç artmamış, alıp bekleyende üstelik %10 zarar etmiş gibi
    yıllık enflasyonu %0.0 aldım, enflasyon hesapta yok
    çok ilginç

Sayfa 59/506 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz