Sayfa 59/993 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Öğleden sonra başka bankaya gitmiş peder zorla aidatlı kredi kartı vermişler arayıp iptal etmeyin promosyon verilmez sonra iptal edersiniz demiş .

Kredi kartına ihtiyacım yok istemiyorum deyince prosedür böyle bak yan bankodaki hanım teyze 1928 doğumlu ona bile veriyoruz şimdi kredi kartı demiş müşteri temsilcisi

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yok onu da hesapladım.

SAR : % 39 çıktı iyi mi?
    [emoji23]
    ARS %46 arjantin şeysi

3. Findeks skorunu ucretsiz ogrenebilecegim bir yer varmi?

4. Bu sene zengin fakir belli olacak. Şöyle 50 kg lık patates soğan alında zenginleri görelim. 1 kg 10 tl ikiside

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Findeks skorunu ucretsiz ogrenebilecegim bir yer varmi?
    Hayır yok bankacı tanıdık bul
    bir halt olacağı yok.

Yapı Kredi den dün baldız a emekliliği taşıdık , ben de yanındaydım. Şube Trakya da küçük bir ilçe.
    Kredi kartı istemiyoruz , otomatik fatura tanımlamak istemiyoruz dedik. 7250 tl eylül maaşına eklenecek , 250 tl de referans olan yapı kredi hesabı olan yakınına yatıyor . Atm den günlük para çekme limiti 7500 tl ymiş. Sıkıntı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yapı Kredi den dün baldız a emekliliği taşıdık , ben de yanındaydım. Şube Trakya da küçük bir ilçe.
    Kredi kartı istemiyoruz , otomatik fatura tanımlamak istemiyoruz dedik. 7250 tl eylül maaşına eklenecek , 250 tl de referans olan yapı kredi hesabı olan yakınına yatıyor . Atm den günlük para çekme limiti 7500 tl ymiş. Sıkıntı yok.
    Nelere imza attırdılar?
    Misal imzaladığınız belgelerde kredi kartı KMH sözleşmeleri var mıydı.
    Sonra adrese kredi kartı gelmesin.

Annemin maaşını Akbanka taşıyalım dedik 2.5 saat bekledik, emme Ziraat bankası bloke koymuş, yarın kalan promasyonu iade edip taşıyacağız, bir 2-3 saatte orada bekleriz gibi.

Benim maaş zaten Akbanktaydı onu da günceldiler, 7 bin gayme vereceklermiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 59/993 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •