Eupwr arzini herkesin heyecanla bekledigini ve bir an önce olsun istedigini biliyorum. Ancak kafama takilan bir durumuda paylasayim dedim. Arz sonrasi gesan payı 70 den 55 düşecek. Arz bu yil içinde gerceklesirse 2022 yil sonu bilancosunda eupwr karindan gesan bilancosuna 70 yerine 55 pay yazacak bu durumda gesan bilançosunda kâr oldukça torpulenecek gibi bir durum ortaya çıkıyor. Ama arz 2023 e kalirsa bilanço 70 pay izerinden hesaplanacak. Hesabim dogru ise kendi adima arz in 2023 e kalmasini isterim
Burdaki arkadaşların çoğu aslında zaten böyle yapıyorlar. Ben sadece "hoşa gitmeyen" kısımları da gözardı etmeyelim demek istiyorum. Yani artısıyla eksisiyle tam tahlil edelim. Adam şimdi nakit akışı v.s dedi. Sonra diğeri bilanço yapısindan kaynaklı olabilir deyip halka arzın olası olumsuz durumunu ekledi. Abi olay budur zaten. Ben hem bu hisse özelinde hem de genel olarak resmen borsayı öğrenme sürecinde en yararlı mecrada hissediyorum burayı.
Burdaki kurtların teknik,temel vs. muaazzam bilgileri benim "kılçıklığımla" birleştidiğinde bence nefis bir karışım çıkacak ortaya ama akil adam Keko olmadıkça bu karışımda hep bir şey eksik kalacak😇
Girişim elektrik web sayfası hakkımızda bölümünü okuyun lütfen.
https://www.girisimelk.com.tr/tr/hak...C4%B1rd%C4%B1k.
Yer İmleri