Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bazen buğu olmaması için teknelerde kullanılan özel karışım cam kullanılır mesela karavan camlarında... belki cam tuğlaların karışımında buğu yapmama özelliği olan vardır.
    Deneme imkanımız yoktu hocam ama iç cephede kullanacağım zaten. O dediğiniz teknoloji gözlük camlarında da oluyor sanırım. Ani ısı değişimlerinde buğu yapmıyor cam.

2. ulusal30 endeksi yaklaşık 14-15 ay evvel yukarı yürümeye başladı, temmuz-ocak arası 6 ay süren ilk dalga yüzde 140 TL bazında getiri yazdı, dolar bazında yüzde 130.. sonra 5 ay süren bi düzeltme dalgasu, seçim haftalarında 200-günlük ortalamaya kadar test etti, seçim sonuçlanıınca yeni bir yukarı dalga açıldı ve iki ayda yüzde 70 kadar TL prim yazdı, dolar bazlı ise prim yüzde 30 ile iktifa etti

soldaki son 15 ayı gösteren logaritmik çizimde, haziranla başlayan son dalganın henüz güdük olduğu görülüyor, yani yolu var.. ağustosa 7800 gibi başladı, hemen 8000 üstüne attı, ay boyu genelde short yakıtıı kullandı, ve tatil ayını 8000-8500 bandında tamamladı, yatayda düzeltti diyebiliriz seyrek piyasada.. seyrek piyasa diyorum, zira ben dahil oynaşmaya kalkan herkesi vurdu keskin nişancılar

lakin bu hafta 4 işlem günü de 8400 üstünde kalmayı başardı, ağsutso direncini kırmış gibi davrandı, bütün vadeli poz taşımaları da 8400-8550 bandında geçirdi- spot endeks olarak.. yukarı ralli yapma ihtimali, buraları zirve yapıp aşağı kırılmasından çok daha güçlü bi ihtimal

ya ralli, ya ölüm

3. Evet BIST de keskin nişancılar var. Eğer büyük paranın karşısında ki ne yönde ise tersi yönde hareket oluyor. Olukta ki su birikecek ve büyük para bunu yutacak. Şuan hükümet de büyük paranın yanında hareket ediyor menfaatleri örtüşüyor. Biri para kazanma derdinde öbürü buradan para çıkıp dövize gitmesin derdinde.

Cücükler borsada
    Çakal çukal takımıda
    Kurumsal yatırımcılar da
    Varlık yokluk fonu da
    Reis kapital sistemle biraz dirsek teması ile ecnebiler gelirse altın vuruş olur..
    Gerçi ev Arabalar satılmıyormuş.
    Anahtarları aracı kurumlara bırakıp kredi ile gelsinler yeniler.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Faiz %42 ve üstü..
    Her gün enerjilerle tiyatro ne kadar sürerse o kadar..

Yenisini kursan 1 milyar TL
    Borsa fiyatı 10 milyar TL..Şirketler onlarca..

Borsa ucuz, daha gidermiş..komik adamlar
    Bunu söyleyenler, ya da hesap kitap bilmeyenler..
    aynen öyle....komiklikler bir yere kadar.....

Deyrizor'da çatışma! Arap aşiretleri birleşiyor, terör örgütü arkasına bakmadan kaçıyor: 24 köyü temizlediler
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Putin-Erdoğan Zirvesi Pazartesi.....putin ilgiçtir Türkiye gelişini 3 defa erteledi....sonunda gelmedi....Erdoğan gidiyor.....bunun arka planında darbe korkusu olduğu konuşuluyor....

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Deneme imkanımız yoktu hocam ama iç cephede kullanacağım zaten. O dediğiniz teknoloji gözlük camlarında da oluyor sanırım. Ani ısı değişimlerinde buğu yapmıyor cam.
    Cam işini yıllar önce yapan biri olarak söylüyorum.....Şişe cam üretiği cam dünya da bir numara ....haliyle kalite fiyatı belirliyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •