Bir kaç açıklamanı birleştirip orasını ben yorumlamış olabilirim hakkını helal et ! Ben önümdeki 10 yılda netaşta 1 milyon lot yapma hedefim var ! Böyle aşağı yukarı oynarsa götürmezse beni tahtanın büyük oyuncusu yapacak. Zaten lotlar elimde çok olduktan sonra
Umurumda olmaz 5 olmuş 50 olmuş her türlü karda oluyorsun
Bir hakkım olduysa sonuna kadar helal olsun.. uzuncuyuz 10 lırada dusse 10 lıra azalsada benım umrumda degıl acıkcası...burdaki cumlem umursamaz oldugumu izlemini verdiki gerdi sizi...tahtacıya kızgınlıgımı ve uzuncu oldugumu dile getirmekti maksat..Dogan gorunumlu sahınle geldık mercedesle ayrılırım insallah kendi adıma.
Merak ediyorum neden Netaş . Veya neden kozal değil Arcelik değil Ttrak değil de Netaş ? Endeksten az getirdiği için mi neden bağımlılık mı stres mi yoksa bir türlü gerceklesmeyen büyük hedefler mi. Sabah 33.1 aldım bir sürü zarar verdim akşam siz nasıl durabiliyorsunuz bu stres makinesinde.![]()
8 seneli netaşlı olunca insanda ne stres kalıyor ne dert. Bu zamana kadar speğin yüz bin çeşit oyununu gördük bunlar ne ki. Kendi adıma evet netaş da beklentim büyük ama hala gerçekleşmedi. Gerçekleşir mi gerçekleşirse ne zaman gerçekleşir bilmiyorum bekleyip duruyorum işte.
Bu hisse öyle bir hisse ki %900 bedelsiz açıklayıp sonra açıklandığı fiyatın altında bölünen , arsasını sattığını açıkladığı gün düşen , şirketin OEP den ZTE satıldığı gün düşen hatta eski ceo nun hisse fiyatı 19 tl iken bu fiyatlar çok ucuz deyip sonra hissenin 4, 60 tl düştüğü tek hissedir herhalde.
Normalde yukardaki her hangi bir olayda diğer hisseler en az 4-5 tavan yaparken netaş o günü hep eksi kapatmıştı. Çok iyi hatırlıyorum netaş %900 bedelsiz verdiği günlerde nugyo %300 bedelsiz açıklamış ve hisse 3 kat artmıştı. O dönem ben dahil herkes en az 4-5 kat artar diyoduk ama maalesef açıkladığı fiyatın altında bölünmüştü. https://www.borsagundem.com/haber/nu...artirimi/73937
Kısaca netaş hissesi alınca her şeye hazırlıklı olacaksınız.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tecrübe sahibi olarak en guzel açıklamayı yapmıs..ne kadar teknik söyle söyle diyorsak da teknigi cizenin tahtacı oldugunu bilesiniz...ve en önemlisi Herseyeragmen ortagımız yazmayı unutmus Ceomuz hisse senedi fiyatları bizi ilgilendirmez biz ciromuza bakarız demişti.
Teknik acıdan hala olumlu ziraatın satması olumsuz epey bır sattı. Ziraat satarken vakıf toplardı ortada yok
Günaydın herkese..bakalim bank of yine is basinda mı?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Sus pus oldu sazendeler bu gece ...
Hazirlan firtina kopmak üzere..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer İmleri