Sayfa 590/1003 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    BES tarafinda KEZ fonu da baya iyiymis.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hangi kurumunmuş acaba, gerçekten iyiymiş.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Qinvest'in BES tarafinda yonettigi fon

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bence de coin olmasaydı sarışın çok parlamıştı, sonuçta pasta parçaya bölünüyor.
    Son düzenleme : gia; 14-01-2021 saat: 05:46.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Kt portföy yönetiyor bu fonu. Oks fonu. Gönüllü Bes açsanızda alamazsınız sn hellistheothers.

5.  Alıntı Originally Posted by Captan Yazıyı Oku
    KEH var bir onada bakın...
    KEZ de, KEH de çok iyi fonlar. Ancak onlar katılım endeksine yatırım yapan fonlar. Katılım endeksinin son 1 yılda yaptığı yükseliş devam eder mi, türev kullanmadan bu katılım fonları bu başarılarını devam ettirirler mi emin değilim. Ama benim bahsettiğim fon tcd nin bes tarafında olanı gibi görülüyor. Türevde kullanabilen bir fon.
    Hep dediğim gibi bes te tefastaki tüm fonlara yatırım yapabilmeliyiz aslında. Yoksa benim besim garanti de ve çöp seviyesindeki fonlarla uğraşıp duruyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Kt portföy yönetiyor bu fonu. Oks fonu. Gönüllü Bes açsanızda alamazsınız sn hellistheothers.
    Evet evet biliyorum maalesef.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    KEZ de, KEH de çok iyi fonlar. Ancak onlar katılım endeksine yatırım yapan fonlar. Katılım endeksinin son 1 yılda yaptığı yükseliş devam eder mi, türev kullanmadan bu katılım fonları bu başarılarını devam ettirirler mi emin değilim. Ama benim bahsettiğim fon tcd nin bes tarafında olanı gibi görülüyor. Türevde kullanabilen bir fon.
    Hep dediğim gibi bes te tefastaki tüm fonlara yatırım yapabilmeliyiz aslında. Yoksa benim besim garanti de ve çöp seviyesindeki fonlarla uğraşıp duruyorum.
    Evet sizin yazdığınız fon da çok iyiymiş. Bes tarafında güzel fonlar varmış. Keşke alabilsek. Döviz tarafında var mı böyle fonlar ?

8. BES'e 2 eksiklik nedeniyle uzak duruyorum.
    1.Devletin %25 katkısını istediğimiz yere yönlendiremiyoruz.
    2.Tefas'a açık her fonu alamıyoruz.
    Bunlar çözülse sistem çağ atlar.

Sayfa 590/1003 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •