Ben sadece günlük faizin getirisinin daha fazla olacağını söylemek açısından yazmıştım.Tam hesap için teşekkürler..
rxpu üstad nerdesin yaaa özledik !
Bravo dostum şimdi baktım senin yazdığın rakammış bugün 79.98 olmuş haliyle miktar artınca.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB 14 aralıkta faiz artırmazsa ki bence piyasa şu an artıracağını fiyatlıyor veya artırımı 100 baz puan altında olursa piyasa bunu negatif fiyatlar,eğer pazartesi enflasyonda belirgin bir iyileşme olmazsa ki böyle bekleyen yok yıllık bazda 12.00 üzerine çıkacağı çok belli,aralıkta fedin artışı kesinleşti,buna rağmen piyasanın arkasında kalırsa doları katiyen tutamazlar,gösterge tahvil yeniden çıkışa geçer,enflasyonda 14 lü seviyeler bile gelebilir,baz etkisi filan kalmaz.
mb için şu an manevra alanı yok glp son noktada ekstra durumlar yaşanırsa atacağı bir kurşun yok,glp üst penceresini tahminim 13.00 yapacak ve fonlamayı yine 12.25 den yapacak ve piyasa bu durumu olumlu algılamayacak.
Bunun basit formülü nasıl yapılıyor?
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/643575
Yukarıdaki gedik menkula ait finansman bonosunun ikinci eli de oluyor mu?Basit oran 15.71 diyor(mevduat karşılığı 16.63)..Kap.org.tr'de bunun ihracıyla ilgili hiçbir şey yoktu..Bugün hemen sonuçlandı deyip,duyuruyu koymuşlar...
Yer İmleri