Sayfa 591/948 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Ne iş yaptığını öğrenmek için google amcaya müracaat ettim dahası varmı ? yalnız bu genede almayacağım anlamına gelmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ne iş yaptığını öğrenmek için google amcaya müracaat ettim dahası varmı ? yalnız bu genede almayacağım anlamına gelmez
    Goggle amca, alınmaz diyemedi ama.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Goggle amca, alınmaz diyemedi ama.
    Hammaddenin burnunun dibinde olması büyük avantaj ,tarladan fabrikaya elle taşınır....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Hammaddenin burnunun dibinde olması büyük avantaj ,tarladan fabrikaya elle taşınır....
    Kar marjı ondan dolayı yüksek, Adana ilinin arsa zenginleri, zeytin ve pamuk kralı, ne olursa olsun bu hisse kriterlerime uygun değil. Kısada al-sat düşünebilirsiniz, fakat yatırım amaçlı kesinlikle alınmaz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. ben aldım üstad hemde anelede kol keserek , yalnız burda muhabbet güzel burada olacağım tabi kızmazsanız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dedim ya abi, bizim fahri konsolosumuz sun. Hayırlı olsun, kar edince beklemeyin, verin gitsin.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Dedim ya abi, bizim fahri konsolosumuz sun. Hayırlı olsun, kar edince beklemeyin, verin gitsin.
    aynen öyle yapacağım nasipse önce aneleye oradan da sılver canla nikah kıyma niyetim var , satışta 173000 lot mal vardı kaldırdıklarında almayı hedeflemiştim öyle yaptım a1 kumarbazıda tahtada...

8. esad güçleri afrine girmişler bundan dolayı endeks eksiye döndü...bende birden bire neden döndü diye merak ediyordum...

endeks bir ara %0,74 eksiye düşmesine rağmen silverline hafif ekside idi...hatta bir ara nötr idi...

öncelikle alış tepkisi vermesi için düşüşlerin durması gerektiğini söylemiş daha sonra da endeksten pozitif ayrışması gerektiğini çünkü sürecin böyle işlemesi gerektiğini söylemiştim...şu anda dünden beridir gözlemlediğim olumlu işaretler birbirini teyit edecek şekildedir...bu durum bu hissenin güçlü durduğunu düzeltmenin neredeyse bittiğini vede ilk önemli fırsatta alış tepkisi vermek istediğini gösteriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 591/948 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •