Ne iş yaptığını öğrenmek için google amcaya müracaat ettim dahası varmı ? yalnız bu genede almayacağım anlamına gelmez
Ne iş yaptığını öğrenmek için google amcaya müracaat ettim dahası varmı ? yalnız bu genede almayacağım anlamına gelmez
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ben aldım üstad hemde anelede kol keserek , yalnız burda muhabbet güzel burada olacağım tabi kızmazsanız
Dedim ya abi, bizim fahri konsolosumuz sun. Hayırlı olsun, kar edince beklemeyin, verin gitsin.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
esad güçleri afrine girmişler bundan dolayı endeks eksiye döndü...bende birden bire neden döndü diye merak ediyordum...
endeks bir ara %0,74 eksiye düşmesine rağmen silverline hafif ekside idi...hatta bir ara nötr idi...
öncelikle alış tepkisi vermesi için düşüşlerin durması gerektiğini söylemiş daha sonra da endeksten pozitif ayrışması gerektiğini çünkü sürecin böyle işlemesi gerektiğini söylemiştim...şu anda dünden beridir gözlemlediğim olumlu işaretler birbirini teyit edecek şekildedir...bu durum bu hissenin güçlü durduğunu düzeltmenin neredeyse bittiğini vede ilk önemli fırsatta alış tepkisi vermek istediğini gösteriyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri