Sayfa 591/1002 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İcisleri bakanlığı genelgesi :

https://www.icisleri.gov.tr/81-il-va...esi-gonderildi

Nargile salonları hariç kapalı heryer açılıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri bakanlığı : Kovid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak.

İçişleri bakanlığı : Tüm iş yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre belirlenmiş açılış-kapanış saatleri arasında hizmet verebilecek.

İçişleri bakanlığı : Yeme-içme yerlerinin açık/kapalı alanlarında aynı anda bulunabilecek kişi sayısı 1 Temmuz'dan itibaren kısıtlanmayacak.

İçişleri bakanlığı : Nikah/düğün merasimlerinde, kapalı yerler için uygulanan Kovid-19 önlemleri dışında, katılımcı sınırlamasına gidilmeyecek, yiyecek içecek ikramı yapılabilecek.

İçişleri bakanlığı : Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.

İçişleri bakanlığı : Kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

İçişleri bakanlığı : Park, bahçe, kamp, piknik/mesire alanı gibi yerlerde Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılacak.

İçişleri bakanlığı : Faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Vaka sayısı 5000’in altına indi

Bizimkiler’in Cemil’i Uğurtan Sayıner vefat etmiş, Allah rahmet eylesin ..

6. Cafe Trend&amp;Trade - V

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Evet söke söke alırlar. Unutulmasın ki Atatürk Osmanlının borcunu ödemiştir.
    İşte bu projenin başlamaması ülkenin bekası için şarttır.
    Söke söke alırlar ancak mevcut yetkilerle bir cb bu firmalara, ortaklarına, mal varlıklarına, bu projelere imza atan herkese isterse neler yapabilir bi hayal etsinler ona göre karar versinler. Herşey bir kararnamenin yazılmasına bakar.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...tiyor-6508933/

O nedenle bu yetkilerle cb lığı muhalefetin eline geçmemesi için herşey yapılır diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bugün ,Vizesiz gidilen ülkeleri araştırırken, dikkatimi çekti.. Türkiye,Kolombiya vatandaşlarından vize istemiyormuş..
    Aklima takıldı,acaba niye.??..

Günaydın iyi haftalar

Sayfa 591/1002 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •