Sayfa 591/676 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Battı mı bu yahu 10 günde %20 düşüş nedir
    Yine hortumlama vakası mi yoksa
    Seçim öncesi çocuklar yoruldu masraflar arttı
    Sen Bi çek karala bakalım aselsan akp gençlik kollarina

2. Dolar hergun 0.50 kuruş artarken hisselerin surekli düşmesi
    Ama borsamiz çok iyiymiş dolar enflasyon gerisinde kalmiyormuş
    Aselsan -1.5 yine düşüyor
    Yersen

3. %50 faiz ödeyip hergun paranın 0.5 erimesi
    Biraz sussak başarılıyız diye yutturmaya troller tarihi rezaleti
    %50 faiz !!
    Yüzde elli !!

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dolar hergun 0.50 kuruş artarken hisselerin surekli düşmesi
    Ama borsamiz çok iyiymiş dolar enflasyon gerisinde kalmiyormuş
    Aselsan -1.5 yine düşüyor
    Yersen
    Troller can siperane savunmaya çalışıyor yaşanan rezaletleri
    2013 5 usd 2024 2.8 usd
    Koskoca 11 yıl yuhh
    Kasa bomboş hergun herseye zam vergi yine kasadaki delik kapanmıyor
    Savun savun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 8 Mart 2024 % 33,11. 11 Mart 2024 % 33,05.
    Fark % -0,06. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Olumlu yazıyorum zorla mı? Ben pozisyonumdan da memnunum. Ne oldu dökemiyormusunuz benim gibileri sıkıntı mı oluştu? Sen git altın al sana engel olan mı var. Redlist ettim geçtim

2022 hazirandan 23 lerden bu yana pozisyondayım yere göğe sığdıramadığınız altından fazla kazandım ne o zorunuza mı gitti? Boş konuşuyorsunuz buralarda yarın bir gün de konuşacak haliniz de kalmayacak tıpkı diğerleri gibi.
    Beni spekt mi sanıyorsunuz? Komiksiniz gercekten...6 yıldır burdayim, altın alsaymışım o zamanlar, en azindan kafam rahat olurdu. Ben spekt degilim, ama siz kesin olabilirsiniz. Malum hisseye hiç talep yok, hisseyi taşıyacak
    insan lazim. Tam hisse kucuk tepelere cikinca eller satışa gidiyor, siz de aman haziran bir geçsin diye basliyorsunuz. Gecen sene de sene basinda haziran gecsin, bu sene basinda da haziran gecsin diye yaziyorsunuz. Gecen sene herhalde bir sey biliyor diye sanip, tam da sizin o yorumunuzdan dolayi satmamistim. Vebal alıyorsunuz , hem de cok agir vebal aliyorsunuz,farkinda degilsiniz...

7.  Alıntı Originally Posted by Anitaks Yazıyı Oku
    Beni spekt mi sanıyorsunuz? Komiksiniz gercekten...6 yıldır burdayim, altın alsaymışım o zamanlar, en azindan kafam rahat olurdu. Ben spekt degilim, ama siz kesin olabilirsiniz. Malum hisseye hiç talep yok, hisseyi taşıyacak
    insan lazim. Tam hisse kucuk tepelere cikinca eller satışa gidiyor, siz de aman haziran bir geçsin diye basliyorsunuz. Gecen sene de sene basinda haziran gecsin, bu sene basinda da haziran gecsin diye yaziyorsunuz. Gecen sene herhalde bir sey biliyor diye sanip, tam da sizin o yorumunuzdan dolayi satmamistim. Vebal alıyorsunuz , hem de cok agir vebal aliyorsunuz,farkinda degilsiniz...
    Burada , az yazan kisiler arasinda en objektif ve yararli yorum yapan sayin "junge", en tarafsiz bilgi veren de Eko Psike. Okadar.

8.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Herif malı bedava bulmuş gibi verdikçe veriyor.. Sat sat bitmiyor.. Ne biçim bir kaynakmış bu.. Yabancıya bakıyorsun oran aynı düşen bir şey yok.. Nasıl bir fırıldak çeviriyor bu Bofa iblisi çözmek mümkün değil.. Bir gün %5 yukarı bir gün %5 aşağı.. Bu kağıt da bluechip bir kağıt.Gerisini düşün işte..
    Dostum o kurumun sattığı mallar sizin mallariniz
    Hergun aylarca aciga basıyor

Sözüm meclisten dışarı üzerine alma
    Köru s...n bunca zaman gözü açılırdi
    Bank of badem mallarinizi aciga basıyor surekli 2 tane de yancısı var

İnsanların görmemesi uyanmamasi inanılır değil dehşete kapılarak izliyorum yapılan soygunu

Sayfa 591/676 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •