Sayfa 591/828 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 6619 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine kanalın üst bandından girmişin başarılar ama unutma azeriler 2 verir 5 alır
    Aynen üüüle oldu sindoma abi 2 verdi 5 aldı, bu kadar alıcağını bilseydim çıtak dayuya uyup malları vermezdim
    Yine bildin
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt dün seni yokluyorum grafına bak diye anlamıyorsun
    ha geçen sasa yı anladın
    Sen dersin ben anlamam mı abi
    Yaw o değilde Denizdenizli61 abi yazdığında zoren alaydık iyiymiş, kaat tavana yapıştı sonra geri geldi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle oldu sindoma abi 2 verdi 5 aldı, bu kadar alıcağını bilseydim çıtak dayuya uyup malları vermezdim
    Yine bildin
    bir sürü tahta var madem sörf yapıcan tahtalar arası teknik bilgin nasıl en basidinden yükselen alaçalan kanal içinde trade etmeyi uygula yakın stoploslu şuanda piyasa kanal içinde trade ediyor sonra bana dua edersinböyle çok tahta yakalarsın hele aşağı gelmek istemeyen borsada
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. 312 alan kodlu tlf aradılar.
    Anadolu Hayat Emeklilik dedi.
    Bes üye olun diye.Katkı payı en düşük 1500 tl.
    %31 devlet katkısı var dedi.Aha tuhaf bi rakam daha Ayhan Başkan.
    (Beni kazikliyorlar. Benim %30🙂)
    1500'e ne kadar devlet katkısı diye sorunca
    900 civarı dedi.(1500 'un %31 katkısı 900 olur mu bu nasıl sigortacı)
    Biraz muhabbet ettim teşekkür ettim ,kapattım.

İlginç olan bu hafta evde çok Bes muhabbeti geçti. Eşime yaptırayım diye.

5. Trump: Rüzgar ve güneş enerjisi projelerine onay vermeyeceğiz

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı açıklamada, rüzgar ve güneş enerjisi projelerine karşı olduğunu belirtti.

Trump, bazı eyaletlerde bu enerji kaynaklarına dayalı sistemlerin elektrik ve enerji maliyetlerini artırdığını savunarak, rüzgar türbinleri ve güneş enerjisi yatırımlarını "yüzyılın dolandırıcılığı" olarak nitelendirdi..

"Çiftçileri yok eden güneş ve rüzgar projelerine onay vermeyeceğiz. Amerika'da bu dönemin sona erdiğini göreceksiniz" ifadelerini kullanan Trump, kendi döneminde bu tür projelerin ilerlemesine izin verilmeyeceğini söyledi.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw o değilde Denizdenizli61 abi yazdığında zoren alaydık iyiymiş, kaat tavana yapıştı sonra geri geldi
    neden yükseldi kine o
    bilançoda zarar var diyolladı.

7. bozkurt oyun bu pıst 100 aynı şablonu ortalamalarını koyarsın seçtiğin tahtaya ,
    kırmızı daire chp kurultay erteleme hikayesi ile başlayan yukarı hareket totoşların maliyeti .
    soru şu kanal içinde malmı dağıtıyorlar yoksa yükselen tepeler yaparak yukarımı sürüyorlar bunu cam göbeği çizgi üzerinde kalabilirse 1-2 gün içinde anlarız.bu çizgi altında 2 li tepeyi konuşmayı başlar piyasa
    bozkurt sayesinde soranlara endeks analizi oldu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 591/828 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •