Sayfa 592/639 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Alım da satım da olmaz.tahta kapanır büyük ihtimal
    Daha ne olacağını dahi bilmiyorsun bu olayda dejavu oldum ben erico teleküminaksayon vardı bende aynı bu şekilde geri geldi sonrada sessiz sedasız kapattılar ama akpaz için bunu söyleyemem çünki bankalarla görüşmeler devam ediyor diyo şu kafama takılıyor faiz oranı çok mu yüksekti de bankalarla görüşülüyor yoksa şirket battı da haberimiz mi yok tüm iş anlaşmaları bir bir iptal ediliyor ama ellerindeki kağıtları napacaklar bilmiyorum

2. Ben artık yazmıyorum.sagligim bozulacak yoksa...kafayı yemek üzereyim..faaliyet yok.bankalara ve ihraccilara ödeme yapamadı.hic olumlu bir durum yok maalesef....

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ben artık yazmıyorum.sagligim bozulacak yoksa...kafayı yemek üzereyim..faaliyet yok.bankalara ve ihraccilara ödeme yapamadı.hic olumlu bir durum yok maalesef....
    Bu adamların urfadaki arazilerinin ederi değeri ne kadar acaba ?

Bankalarla masaya oturabildiklerine göre ve mevcut işleri de bıraktıklarını göz önünde bulundursak.... Bir B plan var gibi....

Son tahlilde sona geldik.... Ya batacagiz hep beraber.... Yada B planı ni öğreneceğiz...

4. Belki şirketi satarlar belki depoları arsaları satıp başka iş alanına yönelirler. Belki de batarlar. 30 bin liralık hissem var. Giderse gitsin. Bu sene borsadan yaklaşık 40 bin kazandım zaten o kar gider. Ben rahatım. Ama şimdilik yeni alım yapmam. Zaten yeterince lotum var. Ha keşke buralardan sıfırdan girseydik ama bunları bilsen zaten borsada kısa zamanda milyoner olursun

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Belkide batarlar...battik da farkinda degiliz galiba

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Belkide batarlar...battik da farkinda degiliz galiba

Mevcut sürecin tek sevindirici yani zurnanın zırt dediği yere geldik sonunda... İki yılı aşkın olan bekleyiş sona erecek... Ya battigimiz tescillenecek üzerine bir bardak su içeceğiz... Yada...........

7. Umut aşilamanin bir anlami kalmadi ..3 ay sonra ekrana tekrar bakarım...

8. Cuma günü 0,22 den bütün hisselerimi satarak %47 zararla çıktım lanet hisseden, iki yıl boşa bekledik birde bir sürü zarar ettik, kalan arkadaşlara sabırlar diliyorum benim gibi zararla çıkmazsınız umarım

Sayfa 592/639 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •