Sayfa 592/612 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Bunlar sahtekarlığın kitabını yazıyorlar yönetim üç beş çakalla iş tutuyor kap atıp temettü miktarını düşürüyorlar ulan aşağılık oislikler tahtanıza sahip çıkın

2. Bir haftada ne değişti de temettüyü azalttı bunlar?
    Yazık...
    YTD

3. Pnsut te de dusurduler mi acaba..
    Ne bileyim ; pinar grubunun boyle hata yapacağını, veya ky yi dokmek icin boyle bisey yapacağını dusunmek istemiyorum.

Tamam yaptıkları buyuk ayip amaa acaba ufacik da olsa bi bedelsiz hayaline kapilsam mi diyorum.

Bi yanim da hic kafanda bosuna olumlama yapma, Elimize verdiler iste diyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Pnsut te de dusurduler mi acaba..
    Ne bileyim ; pinar grubunun boyle hata yapacağını, veya ky yi dokmek icin boyle bisey yapacağını dusunmek istemiyorum.

Tamam yaptıkları buyuk ayip amaa acaba ufacik da olsa bi bedelsiz hayaline kapilsam mi diyorum.

Bi yanim da hic kafanda bosuna olumlama yapma, Elimize verdiler iste diyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yok artık yaa böyle birşey olabilir mi
    Rezaletin daniskası
    Ayıptır be
    Şu kadar temettü gelirimiz olacak derken yaklaşık yarıya indirmişler.
    Son 2 gündür satışın nedeni belli oldu
    Yazıklar olsun be

5.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Bunlar sahtekarlığın kitabını yazıyorlar yönetim üç beş çakalla iş tutuyor kap atıp temettü miktarını düşürüyorlar ulan aşağılık oislikler tahtanıza sahip çıkın
    Bir iki sene bekleyen kaşar holdinge güvenip yatırım yapan insanlar var millet umutlandı anca maliyetlerine geldiler seans kapanışa yakın kap gönderiyorsunuz temettüde gözünüzmü kaldı ne olduda eksiltiniz at penisleri

6. Keşke bedelsiz yapsa da,Bedelli yapacak da içerde para mı tutuyorlar acaba karı dağıtmayıp?Artık aklıma herşey geliyor.
    Çok büyük kredibilite kaybı benim gözümde.
    Şark pazarında halı satsan söz ağızdan çıktı mı sözünü yemez tüccar.Yazık be!

Yatırım tavsiyesi değildir al sat tut anlamına gelmez yazdığım.

7. Spk ya üşenmeyip lütfen yazın lütfen bir kişiden ne olacak demeyin ben şikayet kaydı açıyorum rica ediyorum sizde yazın üşenmeyin..

8. Yenilir yutulur bir şey değil bu ahlaksızlığın başka boyutu yönetim toplanıyor temettü kararı alıyor açıklıyorlar yatırımcıda elindeki hisseye veya alıyor bir değerleme yapıyor sonra pardon temettü oranlarını değiştiriyoruz hırsız var hırsız suç işledi kaşar holding

Sayfa 592/612 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •