-
Is ve Vakif bugun de satici tarafta basi cekiyor. Gecmiste al sat yapmisligim var ama portfoy agirligini artirip uzun vade bakmaua baslayali cok olmadi. Tahtanin dinamiklerine cok hakim oldugumu iddia etmiyorum ama Vakif midemi bulandiriyo simdilik.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
-
Bugunku dusus gibi hareketler tamamen sosyal medya etkisi,telegram vb. mecralarda gorup tavan umuduyla girenlerin paniginden kaynaklaniyor bence.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
-
Bu yılı bu fiyatlarda kapatmak için muazzam bakı yapıyorlar. Buda bu hissenin çok iyi yerlere gideceğinin bir kanıtı.. ODUN tahtacısına rağmen...
-
ODUN tahtacı ve avareleri hariç herkese mutlu yıllar :)
-
Herkese mutlu yıllar, Sn. Turkuazmavii tahtacı pes eder mi dersiniz? Çok inatçı çıktı 🙂
-
Beklenti nedir
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben seneye güzel gelişmeler bekliyorum en büyük beklentim bedelli ya da bedelsiz sermaye artışı bu büyük baskı ondan ola mı ki acaba :)
-
Biraz baktım temel olarak, aşırı orantılı hersey, borç az, varlık vb düzenli artıyor, karlar hep tahmin edilebilir, sermaye arttırımı yapmasını gerektirecek birsey de bulamadım, ne gibi bir haber gelebilir merak ediyorum şöyle dengeleri değiştirebilecek türden?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri