Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Viop - XIV

Merkel testi negatif çıkmış

Dax patlarmı

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    fdax ı vermeye devam ediyorlar
    Palasus almak isteyen her akşamcıya verebilir.
    YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    akşamcılara 1000 puan daha verdiler
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    #Helikopter ile para dağıtacaklar

Sanıyorduk

Resmen Uçakla Dağıtıma çıktılar

Vay anasına ya

Merkez Bankalarını Tebrik ederim vallahi
    Overlokçu ayağınıza geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Suriyeli din kardesime 40 milyar dolar, 80 milyona 14 milyar dolar=100 milyar TL

Masallah durmak yok yola devam

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Küresel piyasalara baktığımda gördüğüm;Merkez Bankaları ve hükümetler ekonomide bir çöküşü engellemek için çırpınıyorlar ama mevcut psikoloji devam ettikçe ,yangına sıkılan su gibi anında buharlaşıyor,her tedbire önce piyasalar kısa süreli olumlu tepki gösteriyor sonra da bu tedbirleri maldan çıkmak üzere satış fırsatı olarak görüyorlar.Çünkü şu anda büyük bir belirsizlik var,ekonomilerde küçülme ve işsizlikte artış için dehşet kötü tahminler her seferinde daha da olumsuz yönde revize ediliyor.

Kişisel görüşüm,alınan tedbirler belki çöküşün daha yumuşak olmasını sağlayacak ama çöküşü engelleyemeyecek,ondan sonra ekonomiler dengelenme sürecinde, yeni makroekonomik rakamlarla yeni dengelerde inşa süreci başlayacak.Salgının ne zaman günlük hayatta normale geçilinceye kadar süreceğinin belirsiz olması nedeniyle şu anda bir hasar tahmini yapmak zor .Ama küresel piyasalarda düşüşün bir süre daha devam edeceği ,olumsuzlukların fiyatlanmaya devam edileceği,Dow Jones endeksinin 14 bin seviyesinin altına kadar sarkabileceğini tahmin ediyorum.Yarın ABD ve Euro bölgesi için gelecek Mart ayı öncü PMI verileri ve Perşembe günü ABD'den gelecek haftalık işsizlik başvuruları ABD ve Euro bölgesi için krizin ekonomilere verdiği hasarın boyutları hakkında fikir vermesi bakımından öncü veriler olacak.
    Benim şant manukyanı dinledikten sonra ki kanaatim (tarzını sizinkine benzetiyorum). Piyadeleri korumak için topçular öne çıkmış kendini feda ediyor.
    Ama sonuç değişmeyecek. Ege cansen gibi hareket gelmeden bereket gelmeyecek. Piyasa halk sokağa çıkmadan düzelmeyecek.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadaşlar

Işık ökte artık blomberge çıkmıyor mu ?

Yahu şelale olduğundan beri kendisini hiç görmedim TV de
    Adam boğa şimdi ayu zamanı

O egeli ben değilim

8. bakan cıktı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •