Originally Posted by
ersoybal
merhaba kron yatırımcılari bir süredir yazmak istiyorum ama nasip bugüne imiş forum un çok eski uyesiyim ama eski üyeliğimi bir türlü kurtarmayi beceremedim bizde aklimizin yettiği kadarı ile bilgi ve birikimim ile yardımcı olmak isterim
Kron çok uzun süredir takibimde olan bir hisse idi 8 tl de ki halini bilirim o zamanlardan yıldız tozu kalmış sadece sanırım ama 2022 yılı itibari ile ve son gelişmeler ile birlikte kron da bir kabuk değişimi gözlemledim gerek lutfi beyin açıklamaları olsun gerek gartner ve kap lar ile birlikte ciddi bir sıçrama yaşandı ama benim için can alici gelişme ise artık kron urunlerinin birer ticari nitelik kazanması idi bununla beraber kurumsal kimlik kazanma da bir diğer önemli husus birçok kurumsal firma ve devlet ile ilişkili kurumlar ile işbirligi ile şirket bir masa iki sandalye görünümden çıkmış bir kurumsal kimlik kazanmaya başlamış ben finansal açıdan ve borsa bilgilerim çerçevesinde bir kaç şey söylemek isterim
Kron bir teknoloji hissesi sermayesi düşük piyasada lotu az olan yuksek öz sermaye karliligi olan yurtdışına ihracat yapabilen ve bunu yaparken de maliyet olarak bir çok sektörden ustun olan bir şirket kap haberleri gelmeye devam ettiği sürece fiyatlama noktasında tahminlerin zorlanacağını düşünüyorum
Sn.Ersoybal aklınızda kaldığım için açıkcası değerli hissettim kendimi. Benim dışımda Sn.Umut, Sn.Forza , Sn.Usta çok daha eski yatırımcılar burada yazmaya devam ediyorlar. Gecenlerde yazan Sn.Cmurat vardı Sn.Rain vardı. Çok değerli forumdaşlar mevcut halen o zamanlardan kalan
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri