Bu taze bölgeden anca palamsı palagiller satar ona göre tikkat please..
fdow bakıyorum sakin, dolar sakin ama buraya bastılar...sebep ne? tuhaf...
bak koçum ben ANKARANIN VAROŞLARININ EN DİBİNDEN YÜKSELDİM.her türlü küfrü de bilirim ama burası forum.burada edep revaçta.
senin hayal edemeyeceğin hayatların içine girdim.ama küfür etmek senin hattine mi?...efendi efendi otur.MİLLETİ ELEŞTİRMEK İÇİN ÇALI ALTINDA SAKLANMA.
BURANIN JANDARMAYA İHTİYACI YOK.
2 KEREDİR SAÇMA OLAYLARDAN DOLAYI dahill oldun.sana cevap vermeyeceğim ama bir daha asla benim mesajlarımla muhatap olma.
Hepimiz hem de nasıl terste kalıyoruz. Şu son rallide anahtari verenlerimiz oldu, morali bozulan ekran kapatan oldu. Yazmayan daha kimler neler var kimbilir. Bunlar olacak. Cauti ağabey senelerdir takip ederim çoğu beğendiği kağıdı almadım çoğunlukla da aynı pozda olmadım hep kendi aklim ve degerlendirmem ile hareket ettim ama bu demek değil ki kendisi çok değerli bir yazar değil. Her yazdığını ilgiyle okurum her sözünü de kulağıma küpe ederim, çok takılmamak lazım ötesine berisine. Sen de bence güzel yazıyorsun bu başlıkta herkesin bir birikimi bakış açısı düşünce sekli var hepsine saygı duymak lazım.
Ben sistem yapıyorum mesela aşırı mantıklı geliyor bana ve ekrana bakarken ne yapıyorsam onu koda dokuyorum, bir backtest yapıyorum başarılı işlem oranı %43... 100 kerede 57 kere yanılıyor yani. Cok normal.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler bayım, her attığını vurdun bu aralar afiyetle yemeler dileyelimSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekstra kocaman zırwasal short pozlarımızdan 2/3 ayırıyoruz şimdilik
ve böylece bu kalanların maliyet TA fizan oldu Verge bey..
Yer İmleri